Νέος γύρος fake news από τον Άδωνη – «Ανέβασε» παλιές φωτογραφίες από καταστροφές σε καταλήψεις

Παλιότερες φωτογραφίες – ακόμα και από το μακρινό 2007 – «ανέβασε» ο Άδωνις Γεωργιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, προκειμένου να δυσφημίσει τους μαθητικούς αγώνες και την προσπάθεια τους να δικαιωθούν τα αιτήματά τους.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανάρτησε φωτογραφίες από το 2007, το 2017, το 2019 και το 2020 (Φεβρουάριο), χωρίς καμία αναφορά για το πότε τραβήχτηκαν και έγραψε:

«Για να μην μπερδεύεστε τα παιδιά που έκαναν κατάληψη και άφησαν τα σχολεία τους σε αυτή την κατάσταση, «το έκαναν διότι αγωνίζονταν για καλύτερο σχολικό περιβάλλον»…φθάνει με την υποκρισία της Αριστεράς!»

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από καταλήψεις του 2007, του 2017, του 2019 και του Φεβρουαρίου 2020.

Νικολαΐδης: Συκοφαντεί τη νεολαία και τα δίκαια αιτήματα των μαθητών ο Γεωργιάδης

Το tweet του αντιπροέδρου της ΝΔ προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει σκωπτικά ότι τώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει μείνει υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου, έχει άπλετο χρόνο να συκοφαντεί τη νεολαία χρησιμοποιώντας φωτογραφίες από το παρελθόν.

«Τώρα που ο κ. @AdonisGeorgiadi έχει μείνει υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου, έχει άπλετο χρόνο να συκοφαντεί τη νεολαία και τα δίκαια αιτήματα των μαθητών χρησιμοποιώντας φωτογραφίες από το Δεκέμβριο του 2017», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: altsantiri.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ