Νέο τροχαίο στην Κρήτη – Στο Νοσοκομείο 13χρονη(!) οδηγός μηχανής

νέο-τροχαίο-στην-κρήτη-στο-νοσοκομεί-978377
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με πρωταγωνιστή ένα ανήλικο κορίτσι, σημειώθηκε το βράδυ τηου Σαββάτου στους Βώρους του Δήμου Φαιστού, στη Μεσαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μόλις 13 ετών (!) κοπέλα, η οποία ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, έπεσε με το μηχανάκι που οδηγούσε πάνω σε ΙΧ αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Η 13χρονη, μεταφέρθηκε αρχικά για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Πηγή: ekriti.gr

2 thoughts on “Νέο τροχαίο στην Κρήτη – Στο Νοσοκομείο 13χρονη(!) οδηγός μηχανής

  1. ΑΝΗΛΙΚΗ-ΜΗΧΑΝΗ-ΑΛΚΟΟΛ .ΤΡΙΠΛΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ Η ΜΕΣΑΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. Η’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η’ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ [ΦΑΝΕ] Η’ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΟΙΑΣΟΥΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η’ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΣΥΧΝΑ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ……..ΓΟΝΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ? Η’ Η’ Η’…………..

  2. Μανα και πατέρας πήγαν αυτόφωρο για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο; αυτός που την πότισε που είναι και ποιος ειναι; Τα τροχαία στην Κρήτη μας θα περιοριστούν μόνον αν υπάρχει σκληρή ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ στους ιθύνοντες! Αφήνουνε μωρέ παράωροι παιδιά σε μηχανάκια;;; να βοηθήσει η Παναγιά να γλιτώσει το παιδί, αλλά οι γονείς θέλουν μαστίγιο που την αφήσανε ξαμολυτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook