Νέο ωράριο τροφοδοσίας για τα καταστήματα σε Ενετικό Λιμάνι, Παλιά Πόλη και στο κέντρο των Χανίων

νέο-ωράριο-τροφοδοσίας-για-τα-καταστή-996491

Αλλάζουν τα δεδομένα σε ότι αφορά στο ωράριο τροφοδοσίας των καταστημάτων εντός της πόλης των Χανίων.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, κατά την διάρκεια της συνάντησης που έγινε το μεσημέρι στο δημαρχείο Χανίων, μεταξύ του Αντιδημάρχου Χανίων κ. Μιχάλη Τσουπάκη και εκπροσώπων των καταστηματαρχών, τόσο του Ενετικού Λιμανιού, αλλά και του Εμπορικού Συλλόγου, το ωράριο τροφοδοσίας των καταστημάτων αναπροσαρμόζεται.

Όπως είπε ο Αντιδήμαρχος Χανίων πλέον η τροφοδοσία των καταστημάτων τόσο στο Ενετικό Λιμάνι, όσο και στην Παλιά Πόλη θα πραγματοποιείται μέχρι τις 9 το πρωί.

Για δε τα καταστήματα που βρίσκονται εντός του δακτυλίου δηλαδή από την οδό Μάρκου Μπότσαρη, Ηρώων Πολυτεχνείου και την οδό Κισσάμου η τροφοδοσία θα γίνεται μέχρι τις 10 το πρωί.

Παράλληλα δε όπως τονίσθηκε στόχος είναι η τήρηση του συγκεκριμένου ωραρίου, και για το λόγο αυτό, οι έλεγχοι θα είναι ιδιαίτερα εντατικοί και από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

Γεγονός πάντως είναι πως, στις προθέσεις της δημοτικής αρχής είναι η απαγόρευση γενικώς της κυκλοφορίας των οχημάτων στα όρια της Παλιάς Πόλης.

Σε ότι αφορά στην τροφοδοσία των καταστημάτων που περιλαμβάνονται στον δεύτερο δακτύλιο, όπως τονίσθηκε από υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου, παρά το ότι υπάρχουν στις κεντρικές οδούς της πόλης σημεία στάθμευσης για τα οχήματα τροφοδοσίας, εντούτοις αυτά είναι συνεχώς κατειλημμένα, σε κάποιες περιπτώσεις από οχήματα των ίδιων των καταστηματαρχών.

Παρόν ήταν στην συνάντηση και ο Διοικητής της Τροχαίας Χανίων κ. Ιωάννης Βλαχάκης, που επεσήμανε πως και οι ίδιοι οι καταστηματάρχες αλλά και οι μεταφορικές εταιρείες θα πρέπει να είναι τυπικοί με την εφαρμογή του ωραρίου, ενώ επεσήμανε πως οι έλεγχοι θα είναι ιδιαίτερα αυστηροί.

Το νέο ωράριο τροφοδοσίας θα αρχίσει να εφαρμόζεται σε ένα περίπου μήνα.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook