Νέο κόμμα ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

νέο-κόμμα-ετοιμάζεται-να-ανακοινώσει-1128521

Πρόσφορο έδαφος για τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού σχηματισμού εκτιμά ότι υπάρχει την παρούσα χρονική περίοδο στη χώρα μας, ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην τελική ευθεία προκειμένου να ανακοινώσει το νέο κόμμα που δημιουργεί και αναμένεται να είναι έτοιμο πριν το τέλος του τρέχοντος έτους. «Εντός όμως του Δεκεμβρίου» όπως επισημαίνουν συνεργάτες του. Θα πρόκειται για έναν φορέα που θα κινείται εννοείται στο χώρο της Αριστεράς και θα έχει ξεκάθαρο πατριωτικό πρόσημο στα εθνικά θέματα.

Αυτό τον καιρό βρίσκεται σε συνεννόηση με μια πλειάδα προσώπων από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά, προκειμένου να φτιάξει την ομάδα του, ενώ συζητάει και το ενδεχόμενο συνεργασίας με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο κ. Λαφαζάνης τον τελευταίο καιρό φροντίζει να πυκνώνει την παρουσία του στα πολιτικά τεκταινόμενα με μια σειρά παρεμβάσεων που στόχο έχουν πρωτίστως να πλήξουν πολιτικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα και τα στελέχη του.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook