Νέο εξιτήριο για κρούσμα κορονοϊού από το Νοσοκομείο Χανίων

νέο-εξιτήριο-για-κρούσμα-κορονοϊού-απ-1023548

Συνεχείς είναι τις τελευταίες ημέρες οι εισαγωγές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού, στην κλινική ενδιάμεσης νοσηλείας (covid) του Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγ. Γεώργιος» στις Μουρνιές.

Μετά το εξιτήριο που πήραν το περασμένο Σάββατο δύο ασθενείς (δείτε εδώ), σε διαδικασία εξόδου από την απομονωμένη κλινική του Νοσοκομείου είναι και ο 31χρονος Γερμανός που διαμένει μόνιμα στη Βρετανία και μεταφέρθηκε πριν λίγες μέρες από το ξενοδοχείο καραντίνας στο Νοσοκομείο καθώς εμφάνισε ελαφρά συμπτώματα (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την 7η ΥΠΕ, ο 31χρονος κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, υπεβλήθη σε δύο επιπλέον τεστ ανίχνευσης του ιού τα οποία βγήκαν αρνητικά και πλέον έχουν εκκινηθεί όλες οι διαδικασίες για την εξαγωγή του από το νοσηλευτικό ίδρυμα του Νομού.

Η κατάσταση των νοσηλευομένων στην κλινική Covid-19

Πλέον -και μετά το εξιτήριο του 31χρονου-, στην κλινική ενδιάμεσης νοσηλείας του νοσοκομείου Χανίων θα συνεχίσουν να νοσηλεύονται οι δύο άνδρες, που έφτασαν χτες με θετικά τεστ και κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία τους (δείτε ΕΔΩ).

Η νεότερη ενημέρωση αναφέρει πως από τους τρεις άνδρες που διαπιστώθηκαν ότι είναι θετικοί, μόνον ο ηλικιωμένος και ο 42χρονος κρίθηκε επιβεβλημένο να νοσηλευτούν, ενώ ο 30χρονος επισκέπτης από τη βόρεια Ελλάδα παραμένει σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Ο 93χρονος άνδρας, ο οποίος πάσχει από υποκείμενο νόσημα, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σήμερα, ωστόσο η κλινική του εικόνα δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Ο 42χρονος ο οποίος διαπιστώθηκε χτες θετικός στον ιό Sars-COV-2, εξακολουθεί να νοσηλεύεται εντός της απομονωμένης κλινικής του νοσοκομείου, με ήπια συμπτωματολογία και σε καλή κλινική κατάσταση.

Περικλής Κουκλάκης – zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook