Εξιτήριο από το Νοσοκομείο Χανίων για δύο ασθενείς με κορονοϊό

εξιτήριο-από-το-νοσοκομείο-χανίων-για-1013207

Εξήλθαν από τους απομονωμένους θαλάμους νοσηλείας της κλινικής ενδιάμεσης νοσηλείας (covid) στο Νοσοκομείο Χανίων, δύο κρούσματα κορονοϊού που νοσηλεύονταν το προηγούμενο διάστημα (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zarpanews.gr, το απόγευμα της Παρασκευής, εξήλθαν από την κλινική covid του Νοσοκομείου Χανίων, ο 47χρονος μοναχός από το Άγιο Όρος και η 45χρονη γυναίκα που νοσηλεύονταν από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας.

Οι δύο ασθενείς, επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού, εμφάνισαν βελτίωση στην κλινική τους κατάσταση και σύμφωνα με το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, εξήλθαν από το Νοσοκομείο. Θα παραμείνουν ωστόσο σε κατ’οίκον περιορισμό τις επόμενες μέρες για προληπτικούς λόγους.

Πλέον, το μοναδικό κρούσμα κορονοϊού που νοσηλεύεται στην απομονωμένη κλινική του Νοσοκομείου, είναι ο 31χρονος αλλοδαπός τουρίστας που μεταφέρθηκε την Πέμπτη από το ξενοδοχείο καραντίνας.

Υπενθυμίζουμε πως, η 45χρονη γυναίκα, αλβανικής καταγωγής η οποία διαμένει χρόνια στα Χανιά, είχε διαπιστωθεί θετική στο τεστ που της έγινε και ενώ αρχικά παρέμενε στην οικία της για κατ΄οίκον καραντίνα, το πρωί της Δευτέρας εισήχθη στην ειδική κλινική covid που του νοσοκομείου Χανίων. Ο 47χρονος άνδρας που ήδη βρισκόταν σε νοσηλεία από το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, είναι ιερομόναχος σε μοναστήρι του Αγίου Όρους.

Πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι, ο 47χρονος μοναχός ουδέποτε λειτούργησε σε κάποια εκκλησία των Χανίων ή είχε επαφή με πιστούς λόγω της ιδιότητάς του, αφού ήρθε στην πόλη για παραθερισμό, δεδομένου ότι τα Χανιά είναι ο τόπος καταγωγής του.

Περικλής Κουκλάκης – zarpanews.gr

2 thoughts on “Εξιτήριο από το Νοσοκομείο Χανίων για δύο ασθενείς με κορονοϊό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook