Νέο… χειρουργείο για τα κορίτσια του ΟΑΧ – Ήττα από το Σπόρτιγκ

νέο-χειρουργείο-για-τα-κορίτσια-του-ο-995550

Για μια ακόμη χρονιά φορά, ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων υποχρεώθηκε σε ήττα από τη διαιτησία γνωρίζοντας το «σκληρό πρόσωπο» της κατά τ’ άλλα… λαμπερής Α1 εθνικής κατηγορίας…

Επιτελώντας… χειρουργικό έργο, οι διαιτητές δεν άφησαν τον ΟΑΧ να έχει την απόδοση που έπρεπε, με το Σπόρτιγκ να περνά νικηφόρα από την έδρα του κλειστού γυμναστηρίου Χανίων με το τελικό σκορ 83-75, ένα αποτέλεσμα που φέρνει πλέον τις δύο ομάδες στον ένα βαθμό διαφορά, με τον ΟΑΧ να διατηρείται με νύχια και με δόντια στην 4η θέση παρότι έχει αποδείξει ότι είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα μετά τον Ολυμπιακό!!

Σε κάθε περίπτωση, μένει να φανεί πώς θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του ο ΟΑΧ, με το πρόσωπο της διαιτησίας να είναι δυστυχώς πολύ άσχημο.

Πρώτες σκόρερ για τον ΟΑΧ αναδείχτηκαν οι Αγγελική Βιντσιλαίου και Μπιν, που πέτυχαν από 13 πόντους, με τους περισσότερους για το Σπόρτιγκ να σημειώνει η Ρέιμερ, που σταμάτησε στους 28.

Επόμενη αποστολή για τα κορίτσια του ΟΑΧ είναι στη Λευκάδα απέναντι στην τοπική Νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 41-47, 59-68, 75-83

ΟΑ Χανίων (Σταύρος Νανάκος): Μπιν 13 (9ρ., 9 ασ.), Θεοδοσουλάκη 5 (1), Αγγ. Βιντσιλαίου 13, Ψυχογιού 7 (1), Λίτσι 7 (1), Παπαδάκη, Δασκουλίδου 2, Στ. Βιντσιλαίου 8, Ντράμοντ 8 (2), Μπουθ 12.

Σπόρτιγκ (Θάνος Σόφτσης): Κοίλια, Τζάκσον, Γούναρη 20, Σαλιάι 7 (2τρ., 8 ασ.), Ιωαννίδου 6 (1), Ανωγειανάκη, Φλώρου, Κουγιανού, Ρέιμερ 28, Κοστοβιτς 22 (10 ριμπ.).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook