Nεκρός και χωρίς ρούχα βρέθηκε αγνοούμενος ψαράς – Άτομο που τον γνώριζε είδε πρώτο τις εικόνες

nεκρός-και-χωρίς-ρούχα-βρέθηκε-αγνοούμ-849583

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι των στενών συγγενών του αγνοούμενου ψαρά στην Κοζάνη. Ο 55χρονος εντοπίστηκε νεκρός, δίχως ρούχα στις ακτές της λίμνης Πολυφύτου. Με τη συνδρομή ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, της Ε.Μ.Α.Κ., αλλά και ψαράδων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού που ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Μαρτίου 2022 βρέθηκε από ψαράδες της περιοχής στις ακτές της λίμνης Πολυφύτου στην Κοζάνη, η σορός του αγνοούμενου 55χρονου από την Αιανή Κοζάνης, που αγνοούνταν από τις 25 Φεβρουαρίου. Για τον εντοπισμό του άτυχου άνδρα είχε σημάνει Missing Alert, ενώ μεγάλη ήταν η κινητοποίηση των Αρχών.

Με τη συνδρομή ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, της Ε.Μ.Α.Κ., αλλά και ψαράδων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού για τον αγνοούμενο άνδρα, ενώ τις τελευταίες ημέρες συνέδραμαν και άνδρες του λιμενικού σώματος, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σορός του αγνοούμενου άνδρα βρέθηκε από δύο ψαράδες της περιοχής στη θέση του Προφήτη Ηλία στο Σπάρτο Κοζάνης.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του ενός ψαρά, η σoρός του 55χρονου άνδρα βρέθηκε αρκετά μπροστά στην ακτή, με θέση στραμμένη προς το έδαφος, χωρίς ρούχα. Όπως συμπλήρωσε ο ίδιος, ο άτυχος άνδρας φορούσε μόνο τις κάλτσες και το δεξί του παπούτσι, ενώ η σορός δεν έφερε ιδιαίτερες αλλοιώσεις, λόγω και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν στην περιοχή τις τελευταίες μέρες.

Το γεγονός ότι δεν φορούσε ρούχα του προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, ενώ όπως ο ίδιος συμπλήρωσε στο kozanilife.gr: «Τον εντοπίσαμε γύρω στις 13:00-14:00 το μεσημέρι μπροστά στην ακτή στον Προφήτη Ηλία στο Σπάρτο, περίπου 5 χλμ. από την γέφυρα, από το σημείο που στάθμευσε το αυτοκίνητο του.

Το γεγονός ότι δεν φορούσε ρούχα μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, από την εμπειρία μου και από το σύντομο χρόνο που βρέθηκε, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έχουμε βρει επανειλημμένως σορούς, τέτοια περίπτωση να μην έχει ρούχα, δεν μου έχει ξανασυμβεί».

Από τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας δεν διαφαίνεται εγκληματική ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, στη σορό του άτυχου άνδρα θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη, που θα ρίξει φως για τα ακριβή αίτια του συμβάντος. Ο ψαράς που εντόπισε τη σορό του άτυχου άντρα, κλείνοντας δήλωσε ότι παραμένει στη διάθεση των Αρχών, αλλά και των συγγενών του άτυχου άνδρα, προκειμένου να καταθέσει οτιδήποτε του ζητηθεί για το συμβάν.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook