Νεκρός από κορονοϊό άνδρας στην Κρήτη – Δεν νοσηλευόταν σε ΜΕΘ

νεκρός-από-κορονοϊό-άνδρας-στην-κρήτη-1110795

Μετά από μήνες, η Κρήτη καταγράφει ένα νέο θύμα του θανατηφόρου ιού.

Ένα άνδρας που είχε νοσήσει από κορονοϊό άφησε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, την τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για 83χρονο, ο οποίος νοσηλεύοταν στην Κλινική Covid του νοσοκομείου και όχι στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Πηγή: cretalive.gr

2 thoughts on “Νεκρός από κορονοϊό άνδρας στην Κρήτη – Δεν νοσηλευόταν σε ΜΕΘ

  1. Προς ενημερωση : 35.000 γιατροί μεταξύ των οποίων γιατροί από Yale και Harvant υπέγραψαν και έστειλαν υπόμνημα σε όλες τις κυβερνήσεις να λήξει αμέσως το λοκντάουν παντού. Το λοκντάουν όπως αναφέρουν δεν προσφέρουν τίποτα οσο αφορά την προστασία από κορωνοιό αντιθέτως την διευκολύνουν, αυξάνουν κατακόρυφα τους θανάτους από καρκίνο, καρδιά και αλλά σοβαρά νοσήματα που εχουν παραμερισθεί λογω κορωνοιού, όπως επίσης δημιουργούν αλλά προβλήματα υγείας και ψυχικής υγείας τα οποία θα τα δούμε να εμφανιζωντε Μέτε από μερικά χρόνια !!!
    Ο κόσμος πρέπει να σπάσει το λοκντάουν από μόνος του αμέσως και να επικαλεσθεί τομπορισμα αυτό των γιατρών σε οτιδηποτε πρόστιμο η δικαστήριο του επισυνάψουν. Στο κάτω κάτω η ζωή μας και η ζωή της οικογένειας μας παίζει το κρητικό σκουπίδι ο μητσοτακης για να δημηουργησεπροφιλ και να κολλήσει στην καρέκλα του ο καραγκιοζης μιας χρήσης !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook