Νεϊμάρ: Στο αστυνομικό τμήμα με αναπηρικό καροτσάκι | Photos + Video

νεϊμάρ-στο-αστυνομικό-τμήμα-με-αναπηρ-873380

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ κατέθεσε για τη δημοσίευση προσωπικών δεδομένων της γυναίκας που υποστηρίζει ότι την βίασε

Το ποδόσφαιρο, αυτή την στιγμή, βρίσκεται σε δεύτερη, τρίτη, ου μην και τέταρτη μοίρα για τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος θα χάσει λόγω τραυματισμού το επικείμενο Κόπα Αμέρικα (14/6-7/7), βρέθηκε σε αστυνομικό τμήμα του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο λόγος; Επρεπε να καταθέσει για την ενέργειά του να δημοσιοποιήσει τις προσωπικές συνομιλίες με την Ναγίλα Τριντάντε, η οποία υποστηρίζει πως την βίασε σε ξενοδοχείο του Παρισιού, πριν από λίγες εβδομάδες.

Η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων χωρίς την συναίνεση του κατόχου τους είναι παράνομη και ο «Νέι», ο οποίος έφτασε κάτω από ισχυρή αστυνομική προστασία και σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω τραυματισμού, έπρεπε να απολογηθεί γι’ αυτό.

Οπως αναμένονταν, δεν έκανε δηλώσεις, αλλά με ένα «ευχαριστώ», έδειξε την ευγνωμοσύνη του στα περίπου εκατό παιδιά που βρίσκονταν έξω από το τμήμα και φώναζαν «αθώος!»

Το μήνυμα του Μπαπέ

Ο Νεϊμάρ, ο οποίος για ένα κομμάτι της διαδρομής χρησιμοποίησε και πατερίτσες για να μεταβεί στο τμήμα, ανέβασε φωτογραφία με το πρησμένο του δεξιό αστράγαλο, εξαιτίας του οποίου θα δει το Κόπα Αμέρικα ως θεατής.

Θέλησε με αυτή τη φωτογραφία («μετά την καταιγίδα, έρχεται η νηνεμία» έγραψε δίπλα) να απαντήσει σε όσους θεωρούν ότι υποκρίθηκε τον τραυματία για να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εξαιτίας της υπόθεσης βιασμού, για την οποία ήδη κυκλοφορεί ένα βίντεο, στο οποίο πάντως φαίνεται το «θύμα» να επιτίθεται στον «βιαστή».

Ο Κιλιάν Μπαπέ, παρά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται στα μαχαίρια με τον Νεϊμάρ και γι’ αυτό να θέλει να φύγει από την Παρί, έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον άτυχο συμπαίκτη του.

«Θλιβερή είδηση για εσένα, αδελφέ, ήξερα πόσο σημαντική ήταν αυτή η διοργάνωση για εσένα, αλλά θα επιστρέψεις ακόμα πιο δυνατός. Διατήρησε το χαμόγελό σου, πάντα θα σε κάνει δυνατό» έγραψε στο Twitter ο Γάλλος, απευθυνόμενος στον Βραζιλιάνο.

Δημοσιογράφος στο «ψυγείο»

Η «υπόθεση Νεϊμάρ», για την οποία τοποθετήθηκε ακόμα και ο πρόεδρος της χώρας, Ζαΐρ Μπολσονάρο («πιστεύω τον Νεϊμάρ» είπε σχετικά), αποτέλεσε την αιτία για να μπει σε διαθεσιμότητα ένας από τους πιο παλιούς δημοσιογράφους του δικτύου «TV Globo».

Ο Μάουρο Νάβες, περί ου ο λόγος, μεσολάβησε μεταξύ του πατέρα και μάνατζερ του Νεϊμάρ και των δικηγόρων της Ναγίλα Τριντάντε, ώστε να βρεθεί μια λύση μεταξύ τους και να μην τραβήξει για πολύ το ζήτημα.

Ο δημοσιογράφος, τον οποίο αποκάλυψε (άθελά του) ο πατέρας του Νεϊμάρ, παραδέχθηκε πως έδωσε εκείνος το τηλέφωνο, με στόχο στο άμεσο μέλλον να έχει αποκλειστική πληροφόρηση για την υπόθεση.

Παρ’ ότι δεν είχε καμία άλλη εμπλοκή, το «Globo TV» άφησε στην άκρη επ’ αόριστον τον επί τριάντα χρόνια δημοσιογράφο του, εξηγώντας σε σχετική ανακοίνωση ότι «αυτή η συμπεριφορά δεν συνάδει με τις αξίες της εταιρείας».

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook