Νέες αποκαλύψεις για τον καθηγητή της ΑΣΟΕΕ: Η απόπειρα δολοφονίας, ο “μπράβος του ανηλίκου” και τα “μαρούλια”

νέες-αποκαλύψεις-για-τον-καθηγητή-της-1355587

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού του καθηγητή, την ώρα που έκανε μάθημα σε αμφιθέατρο μέσα στην ΑΣΟΕΕ, την Τρίτη.

Όπως είχε μεταδώσει το enikos.gr, ο ίδιος ο καθηγητής δήλωσε από την πρώτη στιγμή ότι θεωρεί υπεύθυνους για το πρωτοφανές περιστατικό, τρεις πρώην καθηγητές του Πανεπιστημίου με τους οποίους βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν είχε δεχθεί ποτέ απειλές από αντιεξουσιαστές.

Όπως έγινε γνωστό, ο καθηγητής που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού κατηγορείται για υπόθεση απάτης, την περίοδο 2018-2019. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατηγορείται πως παραπλανούσε ανυποψίαστους πολίτες, με τη μέθοδο της “πυραμίδας”. Επιπλέον, ένας άλλος καθηγητής κατήγγειλε ότι όταν επισκέφθηκε τα γραφεία του ομίλου, που είχε δημιουργήσει ο καθηγητής στη Ρουμανία, διαπίστωσε ότι εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ανήλικους. Η υπόθεση εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το mega, είχαν κατατεθεί δύο αναφορές στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και πριν από 10-15 ημέρες κατατέθηκε άλλη μία αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Η έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι σε εξέλιξη και γίνεται από πταισματοδίκη με την εποπτεία εισαγγελέα.

Τι υποστηρίζει ο καθηγητής που βρίσκεται σε αντιδικία με το θύμα του ξυλοδαρμού – Κατέθεσε μήνυση

Στην εκπομπή Tlive στον Alpha μίλησε σήμερα ο Αγαμέμνων Τάτσης, δικηγόρος του καθηγητή με τον οποίο φέρεται να έχει αντιδικία το θύμα του ξυλοδαρμού στην ΑΣΟΕΕ. Ο δικηγόρος χαρακτήρισε καταδικαστέα την πράξη του ξυλοδαρμού του καθηγητή της ΑΣΟΕΕ, υποστηρίζοντας όμως ότι έγινε μία προσπάθεια από την πλευρά του να αποδοθεί η συγκεκριμένη πράξη στον πελάτη του. “Ότι δήθεν ο πελάτης μου και τρεις αξιοσέβαστοι καθηγητές της ΑΣΟΕΕ έβαλαν μπράβους για να πάνε να τον δείρουν…”. Αποκάλυψε, ότι σήμερα ο εντολέας του κατέθεσε μήνυση γι’ αυτούς τους ισχυρισμούς ότι δήθεν βρίσκεται πίσω από τον ξυλοδαρμό “και αυτός που τα είπε θα κληθεί να λογοδοτήσει και να αποδείξει το βάσιμο των ισχυρισμών του”.

Μιλώντας για τη σχέση του πελάτη του με τον εν λόγω καθηγητή, ανέφερε ότι είχαν μία “στενή ακαδημαϊκή και επαγγελματική σχέση. Τον παρέλαβε από φοιτητή και τον βοήθησε για την ακαδημαϊκή του ανέλιξη” ενώ οι δυο τους είχαν και κουμπαριά. Εξήγησε, επίσης, ότι είχαν δημιουργήσει μία χρηματιστηριακή επιχείρηση στη Ρουμανία.

Το ταξίδι στη Ρουμανία, ο “μπράβος του ανηλίκου” και το “ξεγύμνωμα” σε συνέλευση της ΑΣΟΕΕ

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, υπήρχαν ζητήματα κακοδιαχείρισης και σε ένα απροειδοποίητο ταξίδι που έκανε ο εντολέας του στη Ρουμανία το 2016, εντόπισε τον καθηγητή να συνευρίσκεται με ανήλικο, μέσα στα γραφεία της επιχείρησης. “Βρήκε τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο να κάνει με διάφορους αυτά που έκανε και τα οποία κατέθεσε ο πελάτης μου στις ανακριτικές Αρχές… Ο πελάτης μου δήλωσε ότι πρόκειται περί ανηλίκου και άλλων προσώπων μέσα στα γραφεία της επιχείρησης. Έκτοτε διερράγησαν οι σχέσεις τους και ξεκίνησαν οι εκβιασμοί στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, για την οποία τον έχει μηνύσει και την Παρασκευή διώκεται για τοκογλυφία, μαζί με την συνεργό του και έχει ασκηθεί δίωξη για κακουργηματική δίωξη”, τόνισε ο κ. Τάτσης.

Αναφερόμενος στο περιστατικό της “ασέλγειας” -όπως το χαρακτήρισε- που φέρεται να συνέβη στη Ρουμανία, είπε ότι όταν ο πελάτης του αντίκρισε αυτά που κατέθεσε “έβαλε τις φωνές και, όπως έχει καταθέσει, από τις φωνές τρόμαξε ο μπράβος του ανηλίκου και ήρθε πάνω να δει τι συνέβη”.

Η εκπομπή επικαλέστηκε μαρτυρικές καταθέσεις δύο άλλων καθηγητών, οι οποίοι αναφέρθηκαν σε ένα άλλο περιστατικό που φέρεται να συνέβη σε συνέλευση της ΑΣΟΕΕ, παρουσία καθηγητών. Σύμφωνα με τις καταθέσεις τους, ο καθηγητής, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού χθες, έλεγε πως έχει σχέσεις με ανήλικα παιδιά στο εξωτερικό, ενώ, όπως κατήγγειλαν, σε εκείνη τη συνέλευση ο καθηγητής ξεγυμνώθηκε.

“Επιχείρησαν να σκοτώσουν τον πελάτη μου – Φοβόταν”

Σε ερώτηση, γιατί ο πελάτης του κατήγγειλε το περιστατικό της “ασέλγειας” τρία χρόνια μετά, ο δικηγόρος Αγαμέμνων Τάτσης απάντησε: “γιατί ο εντολέας μου είναι θύμα απόπειρας ανθρωποκτονίας από το γνωστό κύκλωμα. Επιχείρησαν να τον σκοτώσουν, έξω από το γραφείο της προηγούμενης δικηγόρου του”. Συμπλήρωσε ότι εκβίαζαν τον πελάτη του ότι “σου κλείνουμε τις εταιρείες” -όπως και έγινε, ανέφερε ο δικηγόρος, “από τους συνεργάτες του κυκλώματος και την συγκατηγορούμενη του εντολέα μου, για την οποία έχει ζητηθεί η συνδρομή από τις αμερικανικές Αρχές για αδικήματα που σχετίζονται με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, όπως καταλαβαίνω”.

“Έμπαινε σπίτι του και εδώ και στη Ρουμανία και τον παρακολουθούσαν. Το θύμα του ξυλοδαρμού εμφανιζόταν στο σπίτι του με αμάξια και κάμερες και τον παρακολουθούσε… Φοβόταν”, πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Τα μηνύματα εκβιασμού με “μαρούλια” και “λάχανα” – Η “κορμάρα” και ο “σιτιστής ωδικών πτηνών”

Ανέφερε, μάλιστα, ότι ο πελάτης του δεχόταν μηνύματα εκβιασμού με κωδικές ονομασίες. “‘Στείλε 3 μαρούλια’ -εννοώντας 30.000- και ‘στείλε 2 λάχανα’. Με κωδικές ονομασίες μαφίας…. Στείλε μου τα λεφτά, αλλιώς η ‘κορμάρα’ θα σου κλείσει την εταιρεία. Η ‘κορμάρα” ήταν η χρηματοδότρια, η συγκατηγορούμενη”, είπε ο δικηγόρος.

Μίλησε, δε, για ένα ακόμη περιστατικό. “Εδώ εμφανίστηκε διαχειριστής Μολδαβός να λέει ότι ‘ήμουν σιτιστής ωδικών πτηνών’ στο σπίτι του πελάτη μου. Είχε κάτι παπαγάλους και τους τάιζε και γι’ αυτό του χρεωστάει ο πελάτης μου 400.000”, είπε ο δικηγόρος, ο οποίος υπογράμμισε: “Οι δικές μας μηνύσεις καθυστερούν, οι μηνύσεις του κυκλώματος ‘τρέχουν’”.

Τι υποστηρίζει ο καθηγητής που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Η εκπομπή μετέδωσε και την θέση του καθηγητή, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην ΑΣΟΕΕ. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι υπάρχει μία χρόνια αντιδικία μεταξύ του ιδίου και τον εντολέα του κ. Τάτση και γι’ αυτό υπάρχει και αυτή η καταγγελία για το αδίκημα της παιδεραστίας.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook