Νέα τεράστια χασισοφυτεία στα Χανιά – Συνελήφθη 50χρονος για πάνω από 1000 δένδρύλλια | Photos

νέα-τεράστια-χασισοφυτεία-στα-χανιά-907310

Ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης σε περιοχές του Δήμου Πλατανιά. Εντοπίστηκε φυτεία χιλίων τριάντα (1.030) δενδρυλλίων κάνναβης στην περιοχή των Νταρατσιανών, στο δημοτικό διαμέρισμα Φωτακάδο, και συνελήφθη 50χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών και αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε σε δύσβατη – δασώδη περιοχή του Δήμου Πλατανιά, και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο φυτεία αποτελούμενη από χίλια τριάντα (1.030) δενδρύλλια κάνναβης (στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 2,6 μέτρα).

Στον ίδιο χώρο εντοπίστηκε ο 50χρονος ο οποίος συνελήφθη, διότι από την διενεργηθείσα έρευνα προέκυψε ότι καλλιεργούσε τη συγκεκριμένη φυτεία, με σκοπό την αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook