Νέα καταγγελία για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου – Έστειλαν βανάκι γεμάτο με επιβάτες στη Σούγια | Photos + Video

νέα-καταγγελία-για-το-υπεραστικό-κτελ-1062249

Νέα καταγγελία για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανίων –Ρεθύμνου, και τις συνθήκες υπό τις οποίες εκτελεί τα δρομολόγια από και προς χωριά των Χανίων.

Η νέα διαμαρτυρία αφορά στο δρομολόγιο από τα Χανιά προς τη Σούγια.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά στο zarpanews.gr, το όχημα που εκτέλεσε το σημερινό μεσημεριανό δρομολόγιο είναι ένα βαν 24 θέσεων, που ξεκίνησε πλήρες από τα Χανιά για τη Σούγια.

Μάλιστα στις διαμαρτυρίες των επιβατών η απάντηση ήταν πως θα πρέπει να επιβιβαστούν στο συγκεκριμένο όχημα.Κατά την διάρκεια της διαδρομής κι ενώ έγιναν και καταγγελίες προς την Αστυνομία,  το αυτοκίνητο δεν ελέγχθηκε  σε ότι αφορά τον αριθμό των επιβατών, παρά τις διαμαρτυρίες των τελευταίων που θορύβησαν πάντως τον οδηγό.

Έτσι περίπου 20 λεπτά από τα Χανιά και στην διαδρομή για τη Σούγια, έγινε αποσυμφόρηση του γεμάτου οχήματος,  χάρη στη συνδρομή δεύτερου μικρού λεωφορείου.

Το ερώτημα που τίθεται όμως είναι, αν η διοίκηση του ΚΤΕΛ θεωρεί πως η πανδημία έχει παρέλθει, άρα η υγεία των επιβατών δεν διατρέχει κίνδυνο σε αυτές τις συνθήκες, και αν επίσης θεωρεί ότι οι Χανιώτες επιβάτες της επιχείρησης αξίζουν αυτού του είδους την αντιμετώπιση.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Νέα καταγγελία για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου – Έστειλαν βανάκι γεμάτο με επιβάτες στη Σούγια | Photos + Video

  1. Περα απο τη Διοίκηση του Κτελ που μόνο καταγγελιες δέχεται πλεον και η εξυπηρέτηση οσο παει γίνεται και πιο χαλια… Η αστυνομία γιατί δεν αντιδρά σε αυτες τις καταγγελιες? Μηπως θεωρεί οτι εληξε η πανδημια? Τρεχει μόνο για κανα μικροεγκλημα κ κανα τροχαιο?
    Ας συνελθουμε πριν ερθουν κ οι τουρίστες που οσο να ναι θα σκάσουν κ τα κρούσματα…

    1. Το ΚΤΕΛ είναι κράτος εν κράτει για όσους δεν ξέρουν,με ισχυρά κονέ…
      Και ο κάθε ιδιοκτήτης λεοφωρειου είναι αφεντικό.
      Πήραν επιδοτησαρες για να πάρουν τα νέα σούπερ λεοφωρεια και φοβούνται μην τους τα λερώσουμε…
      Όσο για τα μίνι λεωφορεία, το ίδιο κάνει και σε άλλα χωριά.
      Τις προάλλες στον Σταυρό Ακρωτηρίου πάλι ένα τέτοιο στείλανε να στριμώχνουν μέσα οι άνθρωποι.

  2. Απολυτα σωστα ολα αυτα που αναφερονται. Την μεγαλυτερη ευθυνη την εχει η αστυνομια που ενω δεχτηκε την καταγγελεια δεν πηγε. Αν δεν πηγαινει κανεις να βεβαιωνει την παραβαση τοτε γιστι νσ μην παρανομουν ;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook