Νέα αποχή από τους λογιστές στα Χανιά – «Βιώνουμε τον απόλυτο εμπαιγμό από το Υπουργείο Εργασίας»

Ο Σύλλογος Λογιστών Χανίων προγραμματίζει νέα αποχή στις 3/7/2020 για την αξιοπρέπεια και την επιστημονικότητα των Λογιστών/Φοροτεχνικών, διαμαρτυρόμενος για την αντιμετώπιση του κράτους από την κυβέρνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι συνάδελφοι συνεχίζουν να βιώνουν τον απόλυτο εμπαιγμό από το Υπουργείο Εργασίας Οικονομικών και ΑΑΔΕ, διότι περί εμπαιγμού πρόκειται η παράταση που δόθηκε στις Φορολογικές Δηλώσεις (δόθηκε λήξη όπως … πέρυσι), περί εμπαιγμού και η πλήρη αδιαλλαξία στα δεκάδες αιτήματα μας που αφορούν την αξιοπρέπεια στην εργασία μας και την διάσωση της επιστημονικότητας μας.

Στα πλαίσια αυτά συστρατευόμαστε με κάθε αξιοπρεπή συνδικαλιστική οργάνωση, οποιαδήποτε βαθμού, οποιουδήποτε χώρου και τόπου αν αυτή προέρχεται, η οποία θέλει να σηκώσει το ανάστημά της με αξιοπρέπεια και σεβασμό για να πει ένα ΟΧΙ και ένα ΤΕΛΟΣ σε όλα αυτά που μας συμβαίνουν.

Υποστηρίζουμε την απόφαση για ολική αποχή από οποιαδήποτε υποβολή φορολογικών ή ασφαλιστικών δηλώσεων (για όλο το 24ωρο), όπως και στην πλήρη αποχή εξυπηρέτησης των πελατών μας στις 3/7/2020.

Καλούμε την ΠΟΦΕΕ να υποστηρίξει τον αγώνα μας, τον αγώνα όλων των ενώσεων που θέλουν να αντισταθούν, να τις αγκαλιάσει και να τις ενισχύσει καλώντας όλα τα μέλη της, μετά από το απολύτως επιτυχημένο ΟΧΙ της 18ης Ιουνίου, για ένα δεύτερο ΟΧΙ στις 3/7/2020 υποστηρίζοντας την απόφαση των συλλόγων να αγωνιστούν ενάντια σε αυτούς που αποφασίζουν απάνθρωπα !

Να διεκδικήσουμε όλοι μαζί την αξιοπρέπεια στην εργασία μας!

Να απομακρυνθούν άμεσα όσα στελέχη των Υπουργείων και της ΑΑΔΕ φέρθηκαν απάνθρωπα στους συναδέλφους Λογιστές Φοροτεχνικούς σε κάθε γωνιά της Χώρας μας !
Να υιοθετηθούν κατ ελάχιστον οι διεκδικήσεις για τα αυτονόητα των Συνδικαλιστικών μας Οργάνων, ΠΟΦΕΕ και Συλλόγων, τα οποία σας τα έχουν καταγράψει εκατοντάδες φορές..
Αν δεν συμβούν αυτά, σιγά – σιγά, θα αναγκαστούμε να γενικεύσουμε τον αγώνα μας με πολυήμερες αποχές με θύματα από όλες τις πλευρές. Εξάλλου έτσι έχουν οι μάχες…»

zarpanews.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ