Ναταλία Γερμανού: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της – «Είσαι η πυξίδα μου και θα ‘σαι για πάντα»

ναταλία-γερμανού-η-συγκινητική-ανάρτ-1600862

Η Ναταλία Γερμανού έκανε μια νοσταλγική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τα 24 χρόνια από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της.

Ο Φρέντυ Γερμανός ήταν ίσως ο πιο διακεκριμένος Έλληνας δημοσιογράφος, αν και δεν ήταν αυτή η μοναδική του ιδιότητα. Ρεπόρτερ, συγγραφέας, ευθυμογράφος, παρουσιαστής με πολλές και αποκλειστικές συναντήσεις και συνεντεύξεις με υψηλά πρόσωπα κι όχι μόνο. Μια μοναδική ιστορία δημοσιογραφικών εμπειριών.

Η Ναταλία Γερμανού τιμώντας τον έγραψε στο κείμενο που συνόδευε τη δημοσίευσή της:

Χτες ήταν γιορτή. Γιόρταζε ο Κωνσταντίνος, η Ελένη, γιόρταζε το my number one (18 χρόνια από τη μαγική μας νίκη στο Κίεβο) είχαμε και εκλογές.. 21 Μαΐου. Αυτή η μέρα ! Που κάθε χρόνο η χαρά και η λύπη συγκρούονται μέσα μου σαν να σταμάτησε ο χρόνος. Προχτες η @katerina_vlachou__ μου έφτιαξε αυτό το υπέροχο βίντεο.

Μπαμπάκα μου δεν θα σε φτάσω ποτέ γιατί ήσουν ο καλύτερος και -ναι, αναντικατάστατος, όμως να ξέρεις είσαι η πυξίδα μου και θα σαι για πάντα. 5/9/1934-21/5/1999 ❤️

Δείτε τη δημοσίευση:

 

Η Ναταλία Γερμανού είχε μιλήσει πρόσφατα στη Δανάη Μπάρκα για το βαρύ όνομα που κουβαλά και πως αυτό είχε επιδράσει στην αρχή της καριέρας της: «Στο ξεκίνημα της πορείας μου ήμουν για τους άλλους το λεγόμενο «βύσμα». Ήμουν πάντα αυτή που κάποιος την έβαλε κάπου, γιατί ήταν η κόρη του Φρέντυ Γερμανού και που θα έπρεπε να αποδείξει εάν αξίζει τη δουλεία.

Ο πατέρας μου δεν σήκωσε ποτέ κανένα τηλέφωνο για να μου κλείσει την παραμικρή δουλεία. Ξέρω πολύ καλά ότι το όνομα του πατέρα μου από μόνο του άνοιγε πόρτες. Τα παιδιά που κουβαλάνε ένα «βαρύ» όνομα πρέπει να αποδείξουν πολύ περισσότερο την άξια τους από έναν άνθρωπο που απλώς έχει ταλέντο. Δεν χρειάστηκα υπεράσπιση, το μόνο που χρειάστηκα ήταν να δουλέψω πολύ και να γίνω καλύτερος άνθρωπος», είχε πει η καταξιωμένη παρουσιάστρια.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook