Νάταλι Πόρτμαν – Τζούλιαν Μουρ: Δύο οσκαρικές ηθοποιοί στη νέα ταινία του Τοντ Χάινς

νάταλι-πόρτμαν-τζούλιαν-μουρ-δύο-οσκ-1238127

Σε μία τεράστια κινηματογραφική επιτυχία αναμένεται να εξελιχθεί η επερχόμενη δραματική ταινία του σκηνοθέτη Τοντ Χάινς «May December», αν αναλογιστεί κανείς τα ηχηρά ονόματα, που πλαισιώνουν το καστ.

Δύο οσκαρικές ηθοποιοί, η Νάταλι Πόρτμαν και η Τζούλιαν Μουρ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους μπροστά στην κάμερα και αυτή η συνεργασία από μόνη της είναι αρκετή για να αυξήσει τις προσδοκίες των θεατών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του «Μαύρου Κύκνου», Νάταλι Πόρτμαν θα υποδυθεί μία ηθοποιό του Χόλιγουντ, την Ελίζαμπεθ Μπέρι, η οποία θα ταξιδέψει εώς το Μέιν των ΗΠΑ, προκειμένου να συναντήσει την Γκρέισι Άθερτον Γιου (Τζούλιαν Μουρ), την γυναίκα που είχε απασχολήσει τα media όσο κανείς άλλος πριν από 20 χρόνια συνάπτοντας σχέση με έναν άντρα κατά 23 χρόνια νεότερο. Η Ελίζαμπεθ Μπέρι καλείται να ενσαρκώσει την Γκρέισι στην νέα της ταινία, οπότε προσπαθεί να την γνωρίσει καλύτερα, μένοντας για λίγες ημέρες μαζί της.

Η Γκρέισι Άθερτον Γιου και ο Τζόε είναι ακόμα μαζί, όμως εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με τα συναισθήματά του και την ωμή πραγματικότητα, ειδικότερα, όταν έρχεται η στιγμή για τα δίδυμα παιδιά τους να αποφοιτήσουν από το σχολείο.

Η Τζούλιαν Μουρ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί πέντε ακόμα φορές με τον σκηνοθέτη Τοντ Χάινς, ενώ με την συμμετοχή της στην ταινία του «Far From Heaven» κατάφερε να κερδίσει υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε για το νέο του εγχείρημα: «Αυτό που με τράβηξε στο εξαιρετικό σενάριο της Σάμι Μπερτς ήταν το πώς κατεύθυνε ένα -ενδεχομένως- ευαίσθητο θέμα με τέτοια παρατηρητικότητα και υπομονή, που μας επέτρεπε να εξερευνήσουμε τους χαρακτήρες της ιστορίας με ασυνήθιστη λεπτότητα».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook