Νάρκωσαν τα τέσσερα σκυλιά και άδειασαν το σπίτι

Κόστισε ακριβά σε μια οικογένεια η… λαιμαργία των τεσσάρων σκύλων που είχε για φύλακες στο σπίτι της στην περιοχή Φλόκα της Αρχαίας Ολυμπίας στην Ηλεία, καθώς οι διαρρήκτες που χτύπησαν όταν οι ένοικοι απουσίαζαν φρόντισαν να έχουν μαζί τους λαχταριστά μεζεδάκια με… υπνωτικό!

Τα τέσσερα σκυλιά έπεσαν για ύπνο το ένα μετά το άλλο, ανοίγοντας τον δρόμο στους άγνωστους κακοποιούς οι οποίοι δεν δυσκολεύτηκαν να εισβάλουν στο σπίτι και να κάνουν άνω-κάτω όλα τα δωμάτια, αναζητώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Μάλιστα, άγνωστο για ποιο λόγο, προκάλεσαν σημαντικές ζημιές στην κουζίνα και την τουαλέτα του οικήματος.

Αφού αναστάτωσαν όλα τα δωμάτια, οι δράστες κατάφεραν να ανακαλύψουν τις οικονομίες της οικογένειας ύψους 1.000 ευρώ και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας, τα οποία άρπαξαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν πριν ξυπνήσουν οι σκύλοι. Όταν επέστρεψαν οι ιδιοκτήτες, βρήκαν το σπίτι λεηλατημένο και τους τετράποδους φύλακες να… παραπατάνε, μην έχοντας συνέλθει τελείως από την επήρεια του ναρκωτικού!

protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ