«Napoleon»: Έρχεται η πολυαναμενόμενη ταινία του Ρίντλει Σκοτ με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ

napoleon-έρχεται-η-πολυαναμενόμενη-ταινία-1695768

Η πρώτη φωτογραφία από την ταινία «Napoleon» του Ρίντλεϊ Σκοτ κυκλοφόρησε σήμερα από την Apple, με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix), ο οποίος θα υποδυθεί τον Γάλλο αυτοκράτορα και στρατηγό.

Το σενάριο υπογράφει ο Ντέιβιντ Σκάρπα (David Scarpa) και αφηγείται την ασταθή σχέση του οραματιστή αυτοκράτορα με τη σύζυγό του, Ιωσηφίνα, τον ρόλο της οποίας θα υποδυθεί η Βανέσα Κέρμπι (Vanessa Kirby). Επιπλέον, μεταξύ άλλων, στην ταινία «Napoleon» θα πρωταγωνιστούν οι Τζόντι Κόμερ (Jodie Comer), Ταχάρ Ραχίμ (Tahar Rahim), Μπεν Μάιλς (Ben Miles) και Λουντιβίν Σανιέ (Ludivine Sagnier).

Το ιστορικό έπος θα κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 22 Νοεμβρίου 2023, πριν μεταδοθεί παγκοσμίως σε άγνωστη ημερομηνία μέχρι στιγμής από το AppleTv+

Η πρώτη συνεργασία του ηθοποιού με τον Σκοτ ήταν στον «Μονομάχο» του 2000, το οποίο συγκέντρωσε μεγάλη επιτυχία από τους κριτικούς και του χάρισε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ. Το δίδυμο φέρεται να επεξεργάστηκε το σενάριο του «Ναπολέοντα» για να ενισχύσει την ερμηνεία του Φίνιξ, με τον Σκοτ να σημειώνει ότι η αντισυμβατική προσέγγιση του ηθοποιού στην υποκριτική, έκανε το έργο καλύτερο.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook