«Μύρισε» Χριστούγεννα στα Χανιά – Τοποθετήθηκε το δέντρο στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς | Photos

Μπορεί το έτος που ολοκληρώνεται να είναι πολύ διαφορετικό από όλα προηγούμενα, σίγουρα όμως δεν μπορεί να μας στερήσει τα Χριστούγεννα.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ήδη ξεκινήσει οι προβλεπόμενες διαδικασίες από τον Δήμο Χανίων, με το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο, που άλλα χρόνια μάζευε χιλιάδες Χανιώτες στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς για την αλλαγή της χρονιάς και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις, να τοποθετείται στο κέντρο της πόλης.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα ανάψει στις 7 Δεκεμβρίου, χωρίς την παρουσία κοινού. Επίσης, όλες οι εργασίες στολισμού αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.

Σε 220 σημεία εντός πόλεως θα στολίσει φέτος για τις γιορτές ο Δήμος Χανίων, στο κέντρο και σε περιαστικές περιοχές:

Τα συνολικά έξοδα του Δήμου για τη διακόσμηση της πόλης αναμένεται να φτάσουν τις 70.000 ευρώ, ενώ αν συνυπολογιστούν και οι δωρεές από επιχειρηματίες της πόλης, ξεπερνούν τις 100.000.

Επίσης, φέτος αναμένεται να υπάρξουν στολίδια σε κλίμακα… ανθρώπου, διαδραστικά στολίδια που θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία. 

Όπως είχε επισημάνει προ ημερών ο Παναγιώτης Σημανδηράκης, νέα στολίδια θα προστίθενται νέα κάθε χρόνο, ώστε να βελτιώνεται ο στολισμός σταδιακά και τα Χανιά να βρεθούν ανάμεσα στις πόλεις με τον ομορφότερο στολισμό στη χώρα.

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το χάλι της δημοτικής αγοράς με τους τοίχους γεμάτους συνθήματα το βλέπει κανείς;
    Ταιριάζει αυτή η εικόνα στο φόντο με το στολισμένο δέντρο μπροστά;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ