Μπουντούρης για Μπεκατώρου: «Δεν υπάρχει βιασμός, άνοιξε την πόρτα και μπήκε» | Video

μπουντούρης-για-μπεκατώρου-δεν-υπάρ-985775

«Δεν υπάρχει βιασμός» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Τάσος Μπουντούρης για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου

Νέες δηλώσεις του Τάσου Μπουντούρη για τη Σοφία Μπεκατώρου με αφορμή τα συνθήματα που έγραψαν έξω από το μαγαζί του. Ο ίδιος βγήκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για την Ομοσπονδία, κατηγόρησε τον Λευτέρη Αυγενάκη και αμφισβήτησε ότι υπήρξε βιασμός.

«Θα παραβλέψουμε τους δικηγόρους και τους Εισαγγελείς; Την ελληνική νομοθεσία; Δικτακτορία έχουμε;» διερωτήθηκε αρχικά ο Τάσος Μπουντούρης. Και συμπλήρωσε:

«Τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Έχει προσφέρει τεράστιο έργο. Είναι οικογενειάρχης, έχει οικογένεια, έχει εγγόνια και έχει τη χειρότερη αρρώστια που τον σκοτώνει. Να δικαστεί και να του φάμε το κεφάλι εμείς, αλλά να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Γιατί προτρέχουμε; Κακώς αναφέρομαι στη Μπεκατώρου, έχει τελειώσει το κεφάλαιο Μπεκατώρου».

Στη συνέχεια είπε ότι δεν υπήρξε βιασμός:

«Δεν υπάρχει βιασμός, απαπά, το πήρε πίσω η κυρία Μπεκατώρου. Πού υπάρχει βία, όταν της είπε γλυκά λόγια και ενέδωσε και άνοιξε την πόρτα και μπήκε μόνη της; Σας παρακαλώ, μπορούμε να μάθουμε άπαντες την αλήθεια; Και θα του φάμε το κεφάλι του ανθρώπου. Βεβαίως να μάθουμε την αλήθεια».

Και πρόσθεσε:

«Δεν στηρίζω τον άνθρωπο, στηρίζω τη δικαιοσύνη, στην Ελλάδα ζω. Είμαι πιο δεξιός και από τον πρωθυπουργό. Έχουμε βουλιάξει τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι τραγικό.»

«Αν η Σοφία φώναζε, δεν θα σταμάταγαν τα πάντα;» είπε στη συνέχεια και τόνισε ότι «μπορεί να είναι και τα δύο θύματα».

«Δεν εκβιάζομαι, δεν απειλούμαι; Φοβάμαι για τα μέλη της Ομοσπονδίας» ανέφερε επίσης ο κ. Μπουντούρης.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

4 thoughts on “Μπουντούρης για Μπεκατώρου: «Δεν υπάρχει βιασμός, άνοιξε την πόρτα και μπήκε» | Video

    1. Εμένα η Adidas μπλούζα μου, ακούμπισε με την Bodytalk μπλούζα του. Άρα……με βίασε δια διαμπλουζικής στενής επαφής τρίτου τύπου. Άντε και να με δω Υφυπουργίνα παρά τω Πρωθυπουργώ μετά από αυτές τις συνταρακτικές καταγγελίες μου. Τώρα στα 40φεύγα μου, που ζιγούριασα και τελείωσε το catwalk και τα μετάλλια. Συμφωνείς χωριατομούσκαρε?

  1. Θεσσαλονικια ξανθια απο τον Ποντο…. Μαλιστα…. Εμαθες κ το ζυγουρι. Εριφιο! Σερσερη χαντουμη. Κλασσικε Ελληνα που το νιονιο σου φερνει στροφες και δε τρως παραμυθι εσυ. Κουλτουριαρη. Κοπριες ολοι σαν κ του λογου σου δεν ειναι να ψαχνουν βολεματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook