Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα AirPods αν δεν έχω iPhone;

μπορώ-να-χρησιμοποιήσω-τα-airpods-αν-δεν-έχω-iphon-1540012

Όλοι ξέρουμε πια τι είναι τα AirPods. Δεν είναι απλά τα πιο αξιόπιστα in-ear ακουστικά, είναι ασύρματα, είναι εύχρηστα, είναι κομψά και με πολλαπλές δυνατότητες.

Μπορεί να ακούγεται περίεργο και όμως τα AirPods της Apple λειτουργούν με σχεδόν όλες τις συσκευές με δυνατότητα Bluetooth, συμπεριλαμβανομένων των smartphone Android.

Τα Apple AirPods λειτουργούν μια χαρά με οποιοδήποτε τηλέφωνο ή tablet Android, καθώς εξακολουθούν να είναι τυπικά ασύρματα ακουστικά Bluetooth. Σημαντικό tip, μπορείτε ακόμη και να τα συνδέσετε με συσκευές που δεν είναι Android, εφόσον η συσκευή υποστηρίζει Bluetooth, ακόμα και αν δεν έχετε Iphone.

Πώς όμως θα χρησιμοποιήσετε τα AirPods και θα τα συσχετίσετε με το Android smartphone σας;

Απλώς τοποθετήστε τα στη θήκη τους και πατήστε παρατεταμένα το κουμπί στο πίσω μέρος του, ώστε το τηλέφωνό σας να τα εντοπίσει! Είναι πλέον ανιχνεύσιμα.

Προκειμένου να είστε σίγουροι ότι τα έχετε συνδέσει σωστά ακολουθείστε βήμα βήμα τη διαδικασία:

  • Επιλέξτε Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας.
  • Μεταβείτε στην επιλογή Σύνδεση Bluetooth και συσκευής > Bluetooth. Η ακριβής διαδρομή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο του τηλεφώνου σας. Βεβαιωθείτε ότι η εναλλαγή στο επάνω μέρος είναι ενεργοποιημένη.
  • Στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή «Σύζευξη νέας συσκευής».
  • Περιμένετε μέχρι το τηλέφωνό σας να εντοπίσει και να καταχωρήσει τα AirPods σας στις «Διαθέσιμες συσκευές». Στη συνέχεια, επιλέξτε τα AirPods σας από τη λίστα.
  • Πατήστε «Σύζευξη» στο μήνυμα για να συνδέσετε το τηλέφωνό σας με τα AirPods σας.
  • Μόλις γίνει σύζευξη, μπορείτε να πατήσετε δύο φορές σε ένα από τα ακουστικά για παύση της μουσικής ή κλήση.

Τα ακουστικά AirPods μπορούν επίσης να συνδεθούν σε υπολογιστή με Windows, καθώς και σε Mac. Στην πραγματικότητα, λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως οποιοδήποτε άλλο εξάρτημα ή ηχείο Bluetooth.

Ακούστε μουσική, πραγματοποιείστε τηλεφωνικές κλήσεις, ηχογραφήστε τη φωνή σας και κάντε ότι κάνετε με οτιδήποτε απαιτεί ηχεία.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook