Μπαλωμένακης : «H Ν.Δ. δεν λέει τίποτα καινούργιο στο πρόγραμμά της»

μπαλωμένακης-h-ν-δ-δεν-λέει-τίποτα-και-488624

«Για επανάληψη των αποτυχημένων συνταγών που οδήγησαν την χώρα στη χρεωκοπία και την κοινωνία σε απόγνωση» μίλησε ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Μπαλωμενάκης σχολιάζοντας τις νέες ιδέες του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, σε τηλεοπτική συζήτηση για τις προγραμματικές θέσεις των κομμάτων

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, οι θέσεις του υποψήφιου Βουλευτή Νομού Χανίων, Αντώνη Μπαλωμενάκη στην εκπομπή «Πρωινή Βάρδια» της ΕΡΤ 1, ήταν οι εξής:

«Επανάληψη των αποτυχημένων συνταγών που οδήγησαν την χώρα στη χρεωκοπία και την κοινωνία σε απόγνωση, προβάλλει η ΝΔ ως δήθεν νέες ιδέες στο πρόγραμμα της. Μειωμένη προστασία της εργασίας μέσω ελαστικών μορφών απασχόλησης και μια αόριστη υπόσχεση ότι «εάν και εφ’ όσον» θα επιτευχθεί ρυθμός ανάπτυξης 4% ετησίως, θα δοθεί αύξηση στους μισθούς καθώς και μια στοχευμένη, δηλαδή αποσπασματική ενίσχυση στους χαμηλοσυνταξιούχους, εμφανίζεται ως κοινωνική πολιτική.

Η συντηρητική παράταξη οφείλει να διευκρινίσει πριν τις εκλογές, ποια θα είναι η συμπεριφορά της απέναντι στις δημόσιες δαπάνες και εάν η μείωση τους την οποία εξαγγέλλει αφορά κονδύλια του κοινωνικού κράτους , την παιδεία και την υγεία. Ως τώρα δεν το έχει κάνει και αυτός είναι πιθανότατα ο λόγος που ο κ. Μητσοτάκης αποφεύγει την ευθεία τηλεοπτική αντιπαράθεση».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook