Μούσκεμα στη στάση: «Με άφησε να περιμένω το επόμενο λεωφορείο» – Χανιώτισσα καταγγέλλει το Αστικό ΚΤΕΛ

μούσκεμα-στη-στάση-με-άφησε-να-περιμέ-1623606
Φωτό αρχείου

Ένα περιστατικό αναλγησίας καταγγέλλει Χανιώτισσα που περίμενε το μεσημέρι της Δευτέρας λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων υπό έντονη βροχή και όταν αυτό εμφανίστηκε, δεν σταμάτησε ποτέ στη στάση, αφήνοντάς τη μούσκεμα να περιμένει το επόμενο.

Όπως ανέφερε η καταγγέλλουσα, περίμενε το λεωφορείο στη στάση που βρίσκεται κοντά στο ΜΑΙΧ, στο ρεύμα προς Χανιά, περίπου στις 14:30 της Δευτέρας.

Εκείνη την ώρα έβρεχε καταρρακτωδώς και όταν εμφανίστηκε το λεωφορείο που ερχόταν από Τσικαλαριά, η Χανιώτισσα του έκανε νόημα, αλλά εκείνο, όπως καταγγέλλει, δεν σταμάτησε ποτέ και την άφησε να βρέχεται περιμένοντας στη στάση.

Η ίδια υποστηρίζει ότι κάλεσε το Αστικό ΚΤΕΛ για να ζητήσει εξηγήσεις και εκεί φέρεται να έλαβε την απάντηση ότι ενδεχομένως να επρόκειτο για σχολικό.

Όμως, όπως λέει η ίδια, λίγα λεπτά αργότερα πέρασε το… πραγματικό σχολικό, το οποίο προφανώς και δεν την επιβίβασε.

«Τελικά μετά από περίπου μισή ώρα με πήρε το λεωφορείο της Σούδας και αφού είχα γίνει εντελώς μούσκεμα. Δεν μου εξήγησε κανείς όμως, γιατί δεν σταμάτησε το λεωφορείο των Τσικαλαριών. Και δεν έγραφε πουθενά ότι ήταν εκτός υπηρεσίας, Τσικαλαριά έγραφε. Δεν έπρεπε να σταματήσει για να παραλάβει έναν επιβάτη δηλαδή;», δήλωσε στο zarpanews.gr.

zarpanews.gr

One thought on “Μούσκεμα στη στάση: «Με άφησε να περιμένω το επόμενο λεωφορείο» – Χανιώτισσα καταγγέλλει το Αστικό ΚΤΕΛ

  1. Είσαι τυχερή μόνο που πέρασε και το είδες!
    Στην Χαλέπα μπορεί να περιμένεις και μια ώρα και να μην περάσει καθόλου!

    (Άλλωστε είναι στο σχέδιο του έξυπνου, Δήμου, της έξυπνης πόλης, που θα λύσει το πρόβλημα της στάθμευσης στα Χανιά – μετακίνηση με λεωφορείο – ΧΑΧΑΧΑ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook