Μόνο υπερηφάνεια για τους Αετούς Κρήτης – Με μετάλλια και διακρίσεις επιστρέφουν από τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα

μόνο-υπερηφάνεια-για-τους-αετούς-κρήτ-1486518

Με μετάλλια και διακρίσεις επιστρέφουν από το 23ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ με Αμαξίδιο και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου οι «Αετοί Κρήτης»

Σε Δελτίο Τύπου, ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων και Παραπληγικών

«Αετοί Κρήτης» αναφέρει:

«Ο τελικός απολογισμός της Αγωνιστικής Χρονιάς 2021-2022 παρά τις δυσκολίες και τους περιορισμούς που είχε, κατάφεραν οι αθλητές μας να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις τους στο έπακρο.

Αρχικά με την συμμετοχή στο 23ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ με Αμαξίδιο και το Κύπελλο Ελλάδος που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ).

Την συμμετοχή δύο αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής, με τον Ιωάννη Σαρτζετάκη να συμμετέχει για δεύτερη φορά στον τελικό του αεροβόλου πιστολιού SH1 και να τερματίζει στην 8η θέση και την συμμετοχή στο αγώνισμα του Γεωργίου Κλαράκη για πρώτη φορά του αεροβόλου πιστολιού SH1.

Την συμμετοχή ενός αθλητή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών και Χρυσό Μετάλλιο στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνες και στην κατηγορία Next Generation του Βασίλειου Ζώη.

Την συμμετοχή πέντε αθλητών και δυο συνοδών στο Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ) με:

-ένα Χρυσό μετάλλιο στην σφαίρα και ένα Ασημένιο μετάλλιο στο ακόντιο στην κατηγορία F63 από τον Γιώργο Σκορδύλη,

-ένα Χάλκινο μετάλλιο στην σφαίρα, και την 4η θέση στο ακόντιο στην κατηγορία F37 από τον Νικόλαο Γκιζίλη,

-την 4η θέση στο ακόντιο της κατηγορίας F55 από τον Βασίλειο Ζώη,

-την 5η θέση στο ακόντιο της κατηγορίας F54 από τον Αντώνιο Μπουχαλάκη,

-την 6η θέση στο ακόντιο της κατηγορίας F54 από τον Δημήτριο Ρεκούμη

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, διακριθέντες και μη, που παρόλο την ιδιαιτερότητα της χρονιάς κατάφεραν να συμμετάσχουν και να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους χωρίς τραυματισμούς.

Ευχαριστούμε την ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ και την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ με ΑΜΑΞΊΔΙΟ.

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα, αυτούς που μας στήριξαν σε αυτή την απαιτητική χρονιά και μπορέσαμε να διεκπεραιώσουμε όλες τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις: την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμος Χανίων, την Κάβα Γαλανάκη, τον Άρη Σούδας, τον καρδιολόγο μας Μαρκετάκη Δημήτριο, το Φαρμακείο Αναστασάκη Θεοχάρη, αλλά και όλους αυτούς που βοήθησαν με το τρόπο τους, να έχουμε μια πλήρη αγωνιστική χρονιά.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook