MOBIAK: Η νέα κατασκευαστική επένδυση, με την υπογραφή της Vavoulas Group

mobiak-η-νέα-κατασκευαστική-επένδυση-με-την-1336346

Εντυπωσιακές εγκαταστάσεις Χανιώτικης εταιρίας με την υπογραφή της Vavoulas Group

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε από τη Vavoulas Group, το μεγαλόπνοο έργο επέκτασης των εγκαταστάσεων της MOBIAK, στα Καθιανά Ακρωτηρίου, στα Χανιά

Η MΟΒΙΑΚ ιδρύθηκε το 1977 και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στα Βαλκάνια, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Σήμερα, έχει καταφέρει να επεκταθεί σε παραπάνω από 110 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ για περισσότερα από 40 χρόνια δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη των τομέων του Πυροσβεστικού και Ιατρικού Εξοπλισμού και Αερίων.

Το 2018, η MΟΒΙΑΚ προέβη σε αγορά οικοπέδων 26 στρεμμάτων στα Καθιανά Ακρωτηρίου, στα Χανιά της Κρήτης, αναθέτοντας στον κατασκευαστικό όμιλο της Vavoulas Group την κατασκευή των νέων, υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων της εταιρίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Vavoulas Group ανέλαβε την επέκταση των βιομηχανικών εγκαταστάσεων, την κατασκευή των νέων κτιρίων που στεγάζουν τις διοικητικές υπηρεσίες και τον χώρο γραφείων της εταιρίας, καθώς και τη συνολική διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου των εγκαταστάσεων.

Η διεύθυνση της Vavoulas Group συγχαίρει όλους τους συνεργάτες που βοήθησαν για την ολοκλήρωση του έργου και ειδικότερα την εταιρία MANOUSOS LEONTARAKIS & ASSOCIATES, για την άριστη συνεργασία και το τελικό αποτέλεσμα.

Θερμές ευχαριστίες επίσης στη MΟΒΙΑΚ και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της κ. Μανώλη Σβουράκη, για την εμπιστοσύνη του στον Όμιλό μας!

Μάθετε περισσότερα για τη Vavoulas Group και το έργο εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook