Μητσοτάκης σε απολυμένους: «Έτσι είναι η ελεύθερη οικονομία, κάποιοι απολύονται» | Video

μητσοτάκης-σε-απολυμένους-έτσι-είνα-1680367

Αντιμέτωπος με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και αποδοκιμασίες από 300 απολυμένους βρέθηκε ο πρωθυπουργός στην Καβάλα, όπου επέλεξε να τους πει ότι «κάποιοι χάνουν τις δουλειές τους, έτσι δουλεύει η ελεύθερη οικονομία».

Κρεσέντο κυνισμού από τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στην Καβάλα, όπου έγινε δεκτός υπό έντονες αποδοκιμασίες από τους απολυμένους των Λιπασμάτων.

Ο πρωθυπουργός, υπό την παρουσία εκατοντάδων απολυμένων που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και τις έντονες αποδοκιμασίες τους, μετέβη στην Πλατεία Ελευθερίας όπου απηύθυνε ομιλία στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Αρχικά, κι ενώ τα γιουχαΐσματα κάλυπταν τη φωνή του, προσπάθησε να απαντήσει λέγοντας «ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή».

Στη συνέχεια, επέλεξε να δηλώσει πως «αυτή είναι η ομορφιά της δημοκρατίας, όλοι μπορούν να προσέρχονται στην πλατεία του δημοσίου διάλογου και να κάνουν αντιπαράθεση με επιχειρήματα».

Καθώς, όμως, οι αποδοκιμασίες γίνονταν πιο έντονες, ο κ. Μητσοτάκης προέβη σε μια προσβλητική και άκρως κυνική δήλωση.

«Ξέρετε, σε μία ελεύθερη οικονομία κάποιοι χάνουν τις δουλειές τους και κάποιοι περισσότεροι αποκτούν νέες δουλειές. Έτσι δουλεύει η ελεύθερη οικονομία» δήλωσε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους απολυμένους, με τις αποδοκιμασίες και τα γιουχαϊσματα να συνεχίζονται.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook