Μητσοτάκης για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει

μητσοτάκης-για-τα-επεισόδια-στη-νέα-σμ-1189316

«Οι θλιβερές εικόνες βίας που είδαμε όλοι, απόψε, στην Αθήνα πρέπει να είναι οι τελευταίες» δήλωσε απόψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τα σοβαρά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη. «Η ζωή ενός συμπολίτη μας, του νεαρού αστυνομικού που κινδύνευσε, να μας αφυπνίσει» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός και σημείωσε:

«Αυτές τις στιγμές πρέπει να επικρατήσει απ’ όλους αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Και απευθύνομαι ειδικά στους νέους μας, που είναι προορισμένοι να δημιουργούν. Όχι να καταστρέφουν. Η τυφλή οργή δεν οδηγεί πουθενά.

Δυστυχώς, κάποιοι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις μας. Και σε όσους επιχειρούν να σπείρουν το μίσος και το διχασμό στην κοινωνία για να καλύψουν το δικό τους αδιέξοδο, όπως έκαναν και στο παρελθόν, απαντώ το εξής: To βράδυ των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 τόνισα ότι είμαι εδώ για να εγγυηθώ την ενότητα, την ασφάλεια και την ευημερία όλων των Ελλήνων. Αυτό επαναλαμβάνω και τώρα. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω».

5 thoughts on “Μητσοτάκης για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει

  1. Αν ηθελες πραγματικα να τελειωσεις αυτη τη διχονοια, θα ειχες κανει διαγγελμα την Κυριακη. Θα ανακοινωνες την αποπομπη των αστυνομικων που εδειραν τον πολιτη. Θα εκανες ερευνα για να δεις αν ειχε κανει καποια αξιοποινη πραξη ο πολιτης ΚΑΙ θα ζητουσες την παραιτηση της ηγεσιας της ΕΛ.ΑΣ και του Υπουργου Προστασιας (που ετσι κι αλλιως ειναι ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ και οχι εκλεγμενος). Ο κοσμος εχει φτασει τα ορια του 1 χρονο τωρα και θα ξεσπασει ακομα χειροτερα. Κι επειδη εσυ εχεις ασυλια ξεσπα στους ερμους τους αστυνομικους (που για ορισμενους τα θελει ο κ…ς τους).

  2. Αφού τα έκανες όλα λαμπόγυαλο (οικονομία, ψυχολογία του κόσμου, ανεργία, αστυνομική βία) μιλάς για διχασμό ανίκανε.. κρατικοδίαιτε

  3. Αντί να ζητήσεις συγγνώμη απο τον Ελληνικό λαό βγαίνεις και κουνάς το «δάχτυλο» και κάνεις δηλώσεις? Αυτή είναι η »προστασία του πολίτη??? Ντροπή σου (αν και που να την βρεις την ντροπή), αλλά ο καιρός περνάει, αυτό μην το ξεχνάς. Ούτε εσύ ούτε το συφερτό που έχεις από πάνω σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook