Μικρή Μαντλίν: Θρίλερ με τις έρευνες – Αποκαλύπτεται το «μυστικό»;

μικρή-μαντλίν-θρίλερ-με-τις-έρευνες-822262

Για τρίτη ημέρα ειδικές ομάδες από ερευνητές, αστυνομικούς και δύτες θα σαρώσουν σπιθαμή προς σπιθαμή το φράγμα Αράδε του ταμιευτήρα Barragem do Arade και την γύρω περιοχή, σε μία αναζήτηση – θρίλερ στοιχείων που θα αποκαλύψουν την τύχη της εξαφανισμένης μικρής Μαντλίν.

Οι γονείς της μικρής Μαντλίν αναμένουν ένα στοιχείο έπειτα από 16 χρόνια φρικτής αγωνίας και αναζήτησης.

Οι νέες έρευνες στη συγκεκριμένη περιοχή της Πορτογαλίας ξεκίνησαν έπειτα από πληροφορίες που έδωσε ένας «πολύ αξιόπιστος» μάρτυρας από το περιβάλλον του κυρίου υπόπτου, Γερμανού παιδόφιλου Christian Brueckner.

Πρώην φίλος του φυλακισμένου για σεξουαλικά αδικήματα Γερμανού αποκάλυψε στις Αρχές πως ο Brueckner επισκέφθηκε το φράγμα, λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν από το πορτογαλικό θέρετρο, στις 3 Μαΐου του 2007.

Οι δύο πρώτες ημέρες των ερευνών κύλησαν χωρίς κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο, που να παραπέμπει στη μικρή Μαντλίν. Ωστόσο, τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στις μεγάλες σακούλες που απομάκρυναν από τον τόπο των ερευνών και το περιεχόμενό τους.

 

Όπως έχει γίνει γνωστό, εκτός από τη σορό της μικρής, οι έρευνες επικεντρώνονται στην αναζήτηση υφασμάτων και κουρελιών που θα μπορούσαν να παραπέμπουν στις ροζ πιτζάμες που φορούσε το βράδυ της εξαφάνισης.

Αν και προς το παρόν οι νέες έρευνες δείχνουν να βαδίζουν σε ένα τέλμα, ωστόσο, ο Γερμανός εισαγγελέας του Braunschweig, Christian Wolters δήλωσε στα Μέσα πως «Υπάρχουν ενδείξεις ότι θα μπορούσαμε να βρούμε στοιχεία εκεί. Δεν θέλω να πω τι ακριβώς είναι αυτό, αλλά και από πού προέρχονται αυτές οι ενδείξεις».

Διευκρίνισε επίσης, πως «οι ενδείξεις δεν προέρχονται από τον ύποπτο, οπότε δεν έχουμε ομολογία ή κάτι παρόμοιο, ούτε κάποια ένδειξη από τον ύποπτο για το πού έπρεπε να ψάξουμε».

Κατέληξε λέγοντας πως «Ποτέ δεν είπαμε ότι το κορίτσι εξαφανίστηκε εκεί που ψάχνουμε τώρα».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook