Μικρή Μαντλίν: Νέα τροπή στην εξαφάνιση – Άρχισαν να ψάχνουν σε φράγμα

μικρή-μαντλίν-νέα-τροπή-στην-εξαφάνισ-1697453

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για την Μαντλίν Μακάν ανοίγει σήμερα στο θέρετρο της Πορτογαλίας, από όπου εξαφανίστηκε το 2007 η μικρούλα. Όπως έγινε γνωστό χθες, δύτες θα ερευνήσουν το φράγμα Arade Dam, το οποίο έχει μεγάλο βάθος και βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα από την Praia da Luz.

Οι ντετέκτιβ που ασχολούνται με την εξαφάνιση της μικρής ανακοίνωσαν τις νέες έρευνες στη συγκεκριμένη περιοχή, καθώς φαίνεται πως ήταν η βάση του βασικού υπόπτου, Christian Brueckner, την οποία χαρακτήριζε ως «μικρό παράδεισο».

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έρευνα που διεξάγεται για τη συγκεκριμένη υπόθεση εδώ και σχεδόν μία δεκαετία.

Από χθες κυκλοφορούν φωτογραφίες, με την Αστυνομία να αποκλείει το συγκεκριμένο σημείο, ενώ από το βράδυ απαγορεύονται οι πτήσεις drone πάνω από την περιοχή.

Η συγκεκριμένη δεξαμενή είχε ερευνηθεί και το 2008, χωρίς να έχει εντοπιστεί κάποιο ίχνος της μικρής Μάντι, με τον τότε επικεφαλής της ομάδας κατάδυσης να αναφέρει πως πρόκειται για «μακρά διαδικασία» στα «μαύρα νερά».

«Δεν μπορείς να δεις τίποτα στη δεξαμενή, τα πάντα είναι μαύρα, δεν υπάρχει φως», ανέφερε ο τότε επικεφαλής της ομάδας, Άλαν Γουίλσον.

«Οι δύτες ψάχνουν αποκλειστικά με την αφή, ψηλαφώντας τη λάσπη για οτιδήποτε ύποπτο που δεν θα έπρεπε να υπάρχει εκεί. Είναι μια μακρά, αργή διαδικασία», είχε προσθέσει.

Εκτός από τους δύτες, περίπου 20 αστυνομικοί έχουν αναλάβει να ερευνήσουν την περιοχή τις επόμενες ημέρες, ενώ ντετέκτιβ της Scotland Yard βρίσκονται στην περιοχή με «εντολή παρακολούθησης».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook