Μιχάλης Χαιρετάκης: Σας ευχαριστώ όλους, θα προσπαθήσω να μην απογοητεύσω κανένα

Λίγες ώρες μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων με τo ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Χαιρετάκης σε μήνυμα που εξέδωσε, ευχαρίστησε τους δικούς του, τους πολίτες των Χανίων και δη τους συντοπίτες του Κισαμίτες για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό του με την ψήφο τους και τόνισε ότι θα προσπαθήσει να μην απογοητεύσει κανέναν από όσους τον τίμησαν.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο μήνυμα του κ. Χαιρετάκη:

“Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλη μου την οικογένεια και ιδιαίτερα τον πατέρα μου,τις οικογένειες όλων των ΧΑΙΡΕΤΗΔΩΝ από όλη την Κρήτη, όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και εμένα προσωπικά.

Να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψηφίους μου για τον καταπληκτικό αγώνα αλλά και τα μαθήματα υψηλής πολιτικής συμπεριφοράς που μου έδωσαν.

Δεν μπορώ να μην κάνω ιδιαίτερη μνεία στους συντοπίτες μου τους ΚΙΣΑΜΙΤΕΣ οι οποίοι πέρα από την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ με κατέταξαν πρώτο σε σταυρούς προτίμησης από όλα τα κόμματα στην περιοχή μου.

Είναι αναγνώριση, τιμή και συνάμα ευθύνη απέναντι στο τόπο μου, στο νομό μου στην πατρίδα μου. Θα προσπαθήσω να μην απογοητεύσω κανένα και παράλληλα να εμπνεύσω ειδικά τους νέους ότι θα πρέπει να αγωνιζόμαστε όλοι με αλληλεγγύη και αλτρουισμό ως πολίτες του κόσμου τούτου.

Με ομαδικότητα, ειλικρινή διάθεση για προσφορά και σεβασμό θα μπορέσουμε να καταφέρουμε πράγματα για την κοινωνία και την χώρα μας.
Σας ευχαριστώ όλους !!!!!!”

Μιχάλης Χαιρετάκης
Γεν.Γραμματέας ΕΒΕΧ
Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν.Χανίων

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ