Μιχάλης Αεράκης: «Θα γίνει ο Σασμός. Η σειρά μας θα έχει χάπι έντ» – Ο αγαπητός σε όλους παπά-Μιχάλης μιλάει για όλα στο Zarpa Radio | Video

μιχάλης-αεράκης-θα-γίνει-ο-σασμός-η-σ-1348430

Για τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά του Άλφα «Σασμός» μίλησε το πρωί της Παρασκευής στο Zarpa Radio 89,6 και στην Άννα Παπακωνσταντίνου, ο γνωστός Χανιώτης ηθοποιός, Μιχάλης Αεράκης.

Ο παπά-Μιχάλης του Σασμού, δήλωσε πως η σειρά θα έχει αίσιο τέλος: «Η σειρά μας θα έχει χάπι εντ. Θα γίνει ο σασμός. Θα τα βρουν οι αντιμαχόμενες οικογένειες με πάρα πολλές όμως ανατροπές μέχρι να φτάσουν εκεί. Ο παπά-Μιχάλης είναι γνώστης όλων των μυστικών, μέσα από τις εξομολογήσεις αυτού του μικρού χωριού. Προσπαθεί και τα καταφέρνει να είναι ο ισορροπιστής της κοινωνίας.»

Η εξέλιξη της σειράς

Ερωτώμενος για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, ο κ. Αεράκης απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες, λέγοντας: «Δεν επιτρέπεται ο παπάς να δίνει σπόιλερ. Ας το αφήσουμε στη φαντασία του κόσμου να κάνει τα δικά του σενάρια. Η εξομολόγηση είναι το πιο ιερό μυστήριο και δε μπορώ να αποκαλύψω μυστικά από τη σειρά.»

Την ίδια ώρα, ο κ. Αεράκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρόταση που του έκανε πρώην νομικός σύμβουλος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών να χειροτονηθεί ιερέας. «Ήθελα να γίνω παπάς μέχρι τα 16-17,τελικά πήρε άλλη ρότα η ζωή μου», σχολίασε ο κ. Αεράκης.

Το τελευταίο διάστημα, υπήρχαν φήμες που ήθελαν οικογένειες της Κρήτης να στρέφονται εναντίον της παραγωγής του Σασμού, καθώς θίγονται προσωπικά και «φωτογραφίζονται» μέσα από τον Σασμό. Ο Μιχάλης Αεράκης βάζει τέλος σε αυτές τις φήμες, λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Τα ονόματα και τα επίθετα πρωταγωνιστών της σειράς δεν έχουν καμία σχέση με τους ντόπιους κατοίκους. «Το βιβλίο και η τηλεοπτική μεταφορά δεν έχουν καμία σχέση με οικογένειες και με κανένα χωριό της Κρήτης. Ούτε καν φωτογραφίζεται το χωριό. Δε χρησιμοποιούμε ούτε ονόματα, ούτε μέρη, ούτε φωτογραφίζουμε. Αυτό είναι μια πλάνη, είναι μια παρεξήγηση που δεν είχε συνέχεια.»

Πέτρινα χρόνια για το θέατρο λόγω πανδημίας

Ο κ. Αεράκης αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που περνά ο καλλιτεχνικός κόσμος και το θέατρο εξαιτίας των μέτρων που αφορούν στην πανδημία, λέγοντας: «Πράγματι περάσαμε δυο πέτρινα χρόνια. Τα πράγματα αρχίζουν και ξαναδυσκολεύουν.»

«Πράξεις πέρα από τη δική μου λογική» – Το σχόλιο του Αεράκη για τη σεξουαλική κακοποίηση στο θέατρο

Ο Χανιώτης ηθοποιός, σχολιάζοντας τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης από γνωστούς ηθοποιούς που είδαν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο χρόνο είπε: «Αυτές οι πράξεις είναι έξω και πέρα από τη δική μου λογική. Τα ανθρώπινα πάθη είναι ανάλογα και με το πως καλλιεργείς στην πορεία των χρόνων το μυαλό σου για να αποβάλλει κάποια πράγματα. Είναι σίγουρα καταδικαστέες οι πράξεις αυτών των συναδέλφων αλλά έχει δοθεί υπέρ του δέοντος δημοσιότητα.»

Οι επιπτώσεις της πανδημίας στο θέατρο

«Το θέατρο θα υπάρχει και χωρίς εμάς. Είναι ιδεολογία. Οι ηθοποιοί πανελλαδικά είναι περίπου 10.000 και οι θέσεις εργασίας δεν υπερβαίνουν τις 3.000.Αντιλαμβάνεστε ότι το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο, όμως χειροκροτώ και επαινώ νέους ανθρώπους που ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους αγωνίες και βρίσκουν μια αποθήκη στην Αθήνα για να εκφραστούν καλλιτεχνικά.»

Σύμβουλος Μυθοπλασίας στον Άλφα

Ο Μιχάλης Αεράκης ανακοίνωσε πως εκτός από τον ρόλο του ηθοποιού έχει και θέση συμβούλου μυθοπλασίας στην τηλεόραση του Άλφα.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο παπά Μιχάλης είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα «ξυπνήσει» την γιαγιά Ειρήνη και θα τη συνετίσει ενώ είναι και αυτός, ο οποίος σύντομα θα αποκαλύψει στον γιατρό Άγγελο ποιος ήταν ο πατέρας του.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook