Μετά τον Γαβρά επιδοτούν με 450 χιλ. ευρώ και σίριαλ του ΣΚΑΪ

Εκεί φτάσαμε αγαπητοί μου: ο Νίκος Παππάς δεν πληρώνει μόνο τον Γαβρά για την ταινία του Γιάνη Βαρουφάκη, αυτόν τον κρατικοδίαιτο (παν)άγνωστο σκηνοθέτη, αλλά πληρώνει και πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί στον ΣΚΑΪ.

Έφτασε στο σημείο ο υπουργός να χρηματοδοτεί ακόμα και το πρόγραμμα ενός καναλιού που είναι εναντίον της κυβέρνησης. Όπως χρηματοδότησε και την προπαγάνδα του Γαβρά!

Όπως ανέβηκε στη Διαύγεια, επιχορηγείται το 35% και από τον προϋπολογισμό του νέου σίριαλ του ΣΚΑΪ «Λόγω τιμής: 20 χρόνια μετά», μία επιχορήγηση που ανέρχεται στο ποσό των τετρακοσίων πενήντα τεσσάρων χιλιάδων επτακοσίων δέκα οκτώ ευρώ και τριάντα δύο λεπτών (454.718,32 €).

Δεν ξέρουμε τι λέει για το θέμα ο Μάνος Βουλαρίνος, ο σατιρικός συνεργάτης του ΣΚΑΪ 100.3, που έγραψε για την επιδότηση του Γαβρά ένα κείμενο στην Athens Voice με τίτλο «Δώστε στον Γαβρά τα φράγκα / για να κάνει προπαγάνδα». Πώς θα το παραφράσει άραγε τώρα; «Δώστε στον ΣΚΑΪ τα φράγκα» και ας κάνει οτιδήποτε; Περιμένω να διαβάσω με περιέργεια.

Πού είναι όλοι οι άλλοι νεοφιλελεύθεροι δημοσιογράφοι να ανέβουν στα κάγκελα και για τον ΣΚΑΪ τώρα;

Βιάστηκαν να κάνουν αντιπολίτευση για ένα ανύπαρκτο γεγονός και τώρα έβαλαν το κεφάλι στην άμμο να κρυφτούν σαν τη στρουθοκάμηλο. Εντάξει, δεν ήξεραν. Το καταλαβαίνω. Δεν ρώταγαν τουλάχιστον πριν αρχίσουν τις ανοησίες; Εκτός και αν ήθελαν απλώς να δημιουργήσουν πολιτικές εντυπώσεις… Αλλά αυτό δεν λέγεται δημοσιογραφία.

Γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ