Μέσα από τα χέρια του έχασε τη νίκη ο ΑΟΧ-Κισσαμικός

μέσα-από-τα-χέρια-του-έχασε-τη-νίκη-ο-αο-807569

Ο Ηρόδοτος κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό αν και βρέθηκε στο πρώτο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 0-1, κατάφερε στην επανάληψη να πετύχει δύο τέρματα και πάρει μία σημαντική νίκη με 2-1, που του δίνει ψυχολογία στην μάχη της παραμονής που δίνει.

Στο 16’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Αρναρέλλη, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με γκολ σημείωσαν οι δύο αλλαγές που πραγματοποίησε ο Λυρώνης. Συγκεκριμένα στο 77′ ο Ζαμπορόφσκι με σουτ έκανε το 1-1 και στο 87′ ο Πίντο με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Να σημειώσουμε ότι πριν το νικητήριο γκολ του Ηροδότου, στο 70′, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, με τον Tεγούση να βρίσκεται μόνος προς στα καρέ του Ηροδότου, αλλά να πλασάρει στο οριζόντιο δοκάρι.

Ηρόδοτος (Γιώργος Λυρώνης): Τσιλιγγίρης, Γραικός, Τουγλής, Γιαλούσης, Ανδρέου, Μουκίδης, Αργκιλέσι (46′ Ζαμπορόβσκι), Γκούφας (66′ Πίντο), Ηλιάδης, Μπαρέττας, Κονέ (87′ λ. τρ. Χατζηλιάδης)

ΑΟΧ-Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Κάσσος, Τόλι, Φαζός, Σισέ, Παπαχρήστος (73′ λ. τρ. Αρναούτογλου), Σελινιωτάκης, Βρεττός, Καραγιάννης (64′ Τεγούσης), Αρναρέλλης (46′ λ. τρ. Χαλκιαδάκης), Αποστολόπουλος.

Πηγή: infosport.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook