Μέντιουμ προσέλαβε ο πρόεδρος της Πόρτο για να του λέει τι αποτελέσματα θα φέρνει η ομάδα!

μέντιουμ-προσέλαβε-ο-πρόεδρος-της-πόρ-1346613

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και οι οπαδοί όλων των ομάδων ονειρεύονται δυνατές κινήσεις από τις ομάδες τους. Αυτοί της Πόρτο, πάντως, μάλλον δεν περιμένουν τίποτα πλέον, αφού δεν μπορούν να πιστέψουν τα νέα για την πρόσληψη ενός μέντιουμ, προκειμένου να προβλέπει για λογαριασμό του προέδρου Ζόρζε Πίντο Ντα Κόστα τα αποτελέσματα που θα φέρνει η ομάδα στα μελλοντικά παιχνίδια της.

Το μέντιουμ ονομάζεται Μανταλένε Αρόσο και είναι πλέον… υπάλληλος της Πόρτο, με τον Τύπο της χώρας να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που έκανε ο πρόεδρος των «δράκων». Και δεν είναι οι μόνοι…

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, η πρόσληψη του μέντιουμ έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στο ιατρικό επιτελείο του κλαμπ και ο λόγος είναι ο εξής: Η Μανταλένα Αρόσο θα παίρνει 15.000 ευρώ μηνιαίως, μισθός μεγαλύτερος από αυτούς που παίρνουν οι γιατροί της ομάδας.

Όπως και να έχει, η πορεία και τα αποτελέσματα της Πόρτο από εδώ και πέρα θα δείξουν αν το μέντιουμ… ξέρει τι προβλέπει ή αν, για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο, ο Ζόρζε Πίντο Ντα Κόστα «τρελάθηκε» και αποφάσισε να κάνει κάτι που δεν έχει προηγούμενο σε αυτό το επίπεδο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook