Με προβλήματα πάνε στη Λάρισα τα Χανιά

με-προβλήματα-πάνε-στη-λάρισα-τα-χανιά-1180935

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στην ομάδα των Χανίων για το εκτός ένας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ενας απρόοπτος τραυματισμός, που αφορά τον Κάρλος, κράτησε τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο εκτός αποστολής, ενώ επίσης εκτός έμεινε και ο Πλέγας λόγω τιμωρίας. Ανάμεσα στους παίκτες που δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή το μεσημέρι είναι και οι Ουνγιαλίδης και Τριανταφυλλάκος. Τουλάχιστον στην αποστολή περιλήφθηκε για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Γκίνο, που απ’ ό,τι φαίνεται θα πραγματοποιήσει κιόλας το ντεμπούτο του σε αυτό το ματς.

Η ενημέρωση της ομάδας των Χανίων έχει ως εξής:

Το βράδυ της Παρασκευής (19/02) αναχωρεί από τα Χανιά η αποστολή της ομάδας μας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη (21/02, 14:00).

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Κάρλος, που χτύπησε στην τελευταία προπόνηση πριν από την αναχώρηση και θα απουσιάσει από το παιχνίδι. Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε ήδη δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του (4 κίτρινες) στο εκτός έδρας ματς με τη Δόξα Δράμας. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας θα εκτίσει ο Πλέγας, ενώ εκτός είναι και ο Τριανταφυλλάκος.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση με ασκήσεις τεχνικής και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής.

Η αποστολή είναι η εξής: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Νίκολιτς, Σουντουρά, Κάσσος, Διαμαντόπουλος, Βρεττός, Δημητριάδης, Μασένα, Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια, Ρέντζας, Σωτηράκος, Ζιούλης, Γκίνο, Καρτσαμπάς, Ανδρέου, Αναστασόπουλος, Γρομητσάρης, Παναγιωτούδης.

*Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος την Πέμπτη.

Μάκης Καρτσωνάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook