Με πέντε αθλητές του πινγκ – πονγκ ο ΟΑΧ στο πρωτάθλημα του Πέρα Αθηνών

με-πέντε-αθλητές-του-πινγκ-πονγκ-ο-οα-1397058
Μαυροματάκη και Φρυτάκη

Με τη συμμετοχή πέντε αθλητών του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων οι οποίοι είχαν εξαιρετική απόδοση ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διοργάνωσε ο Α.Σ. Πέρα Αθηνών.

Ο ΟΑΧ συμμετείχε στις κατηγορίες παμπαίδων και κορασίδων με τους Νίκο Αγγελίδη, Στέφανο Μαυροματάκη, Στέλλα Μαυροματάκη, Ζωή Καζάκου και Μαρία Φρυτάκη.

Πιο αναλυτικά, στους παμπαίδες, ο Αγγελίδης βρέθηκε πολύ κοντά στον τελικό, καθώς αποκλείστηκε οριακά στον ημιτελικό ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε και στον μικρό τελικό, καταλήγοντας έτσι στην 4η θέση. Από την άλλη, ο Μαυροματάκης κατάφερε να πασαριστεί 8ος, ξεκινώντας πολύ χαμηλότερα από το ranking list.

4ος ο Αγγελίδης

Στην κατηγορία των κορασίδων, οι Μαυροματάκη και Καζάκου πήραν μέρος στους ημιτελικούς. Η Μαυροματάκη αποκλείστηκε οριακά με 3-2 σετ από την αθλήτρια που κατέκτησε τελικά το πανελλήνιο αναπτυξιακό ενώ η Καζάκου με 3-1 σετ από την φιναλίστ. Στον μικρό τελικό, η Μαυροματάκη επικράτησε της Καζάκου με 3-2 σετ με την Μαυροματάκη να παίρνει έτσι την 3η θέση και την Καζάκου την 4η. Οσον αφορά την Φρυτάκη πάλεψε μέχρι το τέλος και κατάφερε να πλασαριστεί στην 21η θέση, αρκετά ανεβασμένη και αυτή σε σχέση με το αρχικό της ranking.

Τρίτη και τέταρτη θέση για Μαυροματάκη και Καζάκου

Να σημειωθεί ότι το πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα συγκέντρωσε το μεγαλύτερο αριθμό αθλητών έως τώρα από 47 σωματεία της χώρας, καθώς συνολικά καταγράφηκαν 176 συμμετοχές.

Ο Μαυροματάκης με τον προπονητή του, Μαν. Σγουρομάλλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook