Με Παναχαϊκή για τη νίκη σήμερα τα Χανιά!

με-παναχαϊκή-για-τη-νίκη-σήμερα-τα-χανι-1176473

Εχοντας σαν αποκλειστικό σκοπό τη νίκη, τα Χανιά φιλοξενούν στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο Περιβολίων την Παναχαϊκή στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι τους.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη μετά τη νίκη το περασμένο Σάββατο επί του ΟΦΙ θέλει να επαναλάβει μια ακόμα επιτυχία και να σκαρφαλώσει ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα. Το ζητούμενο για τα Χανιά είναι να επιβεβαιώσουν ότι μπορούν να συνεχίσουν επιτυχημένα το δρόμο τους, αλλά και την αναρρίχηση στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αντιμετωπίζοντας πάντως μια ομάδα η οποία δείχνει πολύ δυνατή ενώ την περασμένη αγωνιστική υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα τον Λεβαδειακό.

Οπως είναι γνωστό, τα Χανιά μέχρι σήμερα, έχουν σημειώσει δύο νίκες στο πρωτάθλημα -και οι δύο εντός έδρας- κι έτσι μένει να φανεί εάν μπορεί για πρώτη φορά φέτος να καταγραφεί μια δεύτερη σερί επιτυχία για το συγκρότημα του Βοσνιάδη.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, με τον διαιτητή που έχει οριστεί να είναι ο Κατοίκος από την ΕΠΣ Αθηνών.

Πέραν του αγώνα των Χανίων, σήμερα Τετάρτη διεξάγεται ολόκληρη η 9η αγωνιστική η οποία περιλαμβάνει αναλυτικά τα εξής παιχνίδια:

13:30 Δόξα Δράμας-Ιωνικός (Ertsports)

14:45 ΟΦΙ-Εργοτέλης (Ertsports 5)

15:00 Καραϊσκάκης-Τρίκαλα (ΕΡΤ3)

15:00 Διαγόρας-Ξάνθη (Ertsports 4)

15:00 Λεβαδειακός-Απόλλων Λάρισας (Ertsports 3)

15:00 Χανιά-Παναχαϊκή (Ertsports 2)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook