Με κουμπάρο γνωστό Χανιώτη μουσικό, ο γάμος του λυράρη ομογενή από την Αμερική | Photos+Video

με-κουμπάρο-γνωστό-χανιώτη-μουσικό-ο-γ-896354

Παρουσία πολλών καλλιτεχνών της Κρητικής μουσικής παράδοσης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής ο γάμος του Στράτου και της Αριάδνης από την Αμερική που ήρθαν στα Χανιά για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά και να δεχτούν τις ευχές των φίλων και συγγενών.

Ο Στρατής Στυλιανουδάκης με καταγωγή από τις Βούβες έχει γεννηθεί στην Νέα Υόρκη και ασχολείται με τη λύρα από μικρό παιδί ενώ είναι αυτοδίδακτος. Η νύφη Αριάδνη Μαλανδράκη, έχει επίσης καταγωγή από το Γαβαλομούρι Πλατανιά και οι δυο ζουν και εργάζονται στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.

Στο γάμο που πραγματοποιήθηκε στη Λιμνούπολη, βρέθηκε πλήθος καλλιτεχνών της κρητικής μουσικής, αφού εκτός της ενασχόλησης του γαμπρού με την παραδοσιακή μουσική, κουμπάροι στο γάμο ήταν ο πασίγνωστος μουσικός Γιώργος Παντερμάκης που μαζί με τον αδελφό του Χάρη, είναι από τους σπουδαιότερους στο είδος τους στην Κρήτη, αλλά και ο Αντώνης Μαρματάκης που είναι επίσης λαουτιέρης από την Αμερική.

Μεταξύ άλλων στο γλέντι έδωσαν το παρόν οι: Ζωιδάκης Νίκος, Τσουρτος Δημήτρης Διγενακης Ηλίας Παπαδάκης Στέλιος Παπαϊωάννου Μίλτος, Κακουδάκης Κωστής, Πετσάκης Μιχάλης, Ρενιερης Μάρκος, Μανιουδάκης Νίκος, Καρκάνης Νικος, Ψαρουδάκης Γιώργος, Σεισάκης Γιάννης, Φραντζέσκακης Γιώργος, Βερερακης Δημήτρης, Νταγιαντας Γιωργος, Λευτέρης Στριλιγκάς, Σκαράκης Στρατής, Μαλαξιανάκης Μάνος, Μπακατσάκης Μιχάλης, Κορδατζάκης Κωστής, Τσουρδαλάκης Σήφης, Μπομπολάκης Μανώλης κα.

Δείτε την άφιξη της νύφης στην εκκλησία, τη στιγμή που το ζευγάρι κάνει την είσοδό του στο χώρο της δεξίωσης, αλλά και στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

Στράτο και Αριάδνη, να ζήσετε ευτυχισμένοι!

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook