Με φωτογραφία τους από διακοπές στα Χανιά ευχήθηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στην «αγάπη» του Μαρία Σάκκαρη

με-φωτογραφία-τους-από-διακοπές-στα-χα-1256529

Με μία φωτογραφία από τις πρόσφατες κοινές διακοπές τους στα Χανιά, ευχήθηκε στην αγαπημένη του για τα γενέθλιά της, ο γιος του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο γιος του πρωθυπουργού και η Μαρία Σάκκαρη είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες και πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους με αναρτήσεις φωτογραφιών στα social media

Ωστόσο αυτές τις μέρες η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είναι στο Τόκιο όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο αγαπημένος της θέλησε να της ευχηθεί για τα σημερινά γενέθλιά της με την παρακάτω φωτογραφία και το σχόλιο: “Κι επειδή στο Τόκιο ο μήνας έχει ήδη 25… Χρόνια πολλά αγάπη”.

 

One thought on “Με φωτογραφία τους από διακοπές στα Χανιά ευχήθηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στην «αγάπη» του Μαρία Σάκκαρη

  1. Είναι που ήθελαν να αποφύγουν τη δημοσιότητα στη σχέση τους!!!!! Ε ρε τί κάνει το πολιτικό marketing!!!! Ειλικρινά, ενδιαφέρει κάποιον εκτός από τις κουτσομπόλες της Νέας Δημοκρατίας και του Κολωνακίου το θέμα αυτό; Τιμή και δόξα και χίλια μπράβο στη Σάκαρη για ό,τι έχει καταφέρει στο τένις, αλλά αν δεν θελεις να σε κράζουν για την ιδιωτική σου ζωή, δεν επιτρέπεις να την εκμεταλλεύονται πολιτικά. Γιατί τί άλλο εκτός από πολιτική εκμετάλλευση είναι το θέμα αυτό, όταν προσπαθούν να χτίσουν το πολιτικό προφίλ του τρίτου Μητσοτάκη στη σειρά; Αλλά είμαστε και εμείς, δεν μας έφτανε ο ένας καντέμης, πήραμε και δεύτερο και κανονίζουμε για να μη ξεμείνουμε από τώρα για τον τρίτο.
    Από ασφαλείς πηγές έμαθα ότι της πήρε και λούτρινο αρκουδάκι. Χαρώ τα τα πιτσουνάκια μου!!!!
    ΚΡΑ-ΚΡΑ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook