Με δύναμη από τον Αποκόρωνα: «Καθαρή νίκη» του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές | Video+Photos

με-δύναμη-από-τον-αποκόρωνα-καθαρή-νί-1622551

Ο στόχος στις επερχόμενες εκλογές είναι μια «καθαρή νίκη» του ΣΥΡΙΖΑ και ο σχηματισμός μιας προοδευτικής κυβέρνησης

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Αποκορώνου.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν μέλη και φίλοι του κόμματος, ενω παρευρέθηκαν και ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, και οι πρώην Βουλευτές Γιώργος Σταθάκης και Βαλια Βαγιωνάκη. Το παρών έδωσε επίσης ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης.

Παράλληλα, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, απηύθυναν χαιρετισμό και πραγματοποίησαν ομιλίες προς τα μέλη τους.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης, επισήμανε πως «ζούμε τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας μιας ελεεινής κυβέρνησης υποκλοπών, διαφθοράς και παρακράτους», ενώ αναφέρθηκε σε όλα όσα έχει κάνει η κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο κομμάτι των εκλογών. Τονίζοντας κι εκείνος με τη σειρά του πως πρέπει να υπερτονιστεί το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ «Δικαιοσύνη Παντού»

Με τη σειρά του ο πρώην Υπουργός Γιώργος Σταθάκης τόνισε πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι η χειρότερη αλλά και πολύ ικανή, ικανή καθώς κατάφερε να φέρει τη χώρα σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Αφού έκανε ιδιωτικοποιήσεις στην ενέργεια στο ΕΣΥ και στην παιδεία.Ενώ τόνισε πως η κυβέρνηση κατάφερε να αυξηθούν οι οικονομικές ανισότητες και δημιούργησε νέες τρύπες στην οικονομία.

O πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστολάκης, ξεκίνησε τον λόγο του κάνοντας αναφορά στους δύο αδικοχαμένους πιλότους. Έπειτα, συνεχισε λέγοντας πως «ο κόσμος καταλαβαίνει πολύ καλά αυτά που ζει. Και από αυτά που ζει, για το αν είναι καλή ή όχι η κυβέρνηση η οποία μας κυβερνά. Όπως επίσης, εμείς είμαστε και έχουμε την υποχρέωση να του δώσουμε να καταλάβει αυτά που δεν φαίνονται και αυτά που κάποιος πρέπει να εξηγήσει στον κόσμο.

Θέλουμε δουλειά. Με δουλειά, με σωστό λόγο, με επιχειρήματα με το τι θα κάνουμε εμείς, πιστεύω θα πάμε στην επόμενη μέρα, η οποία είναι η νίκη» επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Η πρώην βουλευτής Βάλια Βαγιωνάκη αναφέρθηκε στην πρόταση δυσπιστίας, τονίζοντας πως η κυβέρνηση βρίσκεται σε παρακμή και είναι εκπτωτη. Είναι καθήκον των προοδευτικών δυνάμεων και του ΣΥΡΙΖΑ να φέρει αυτό το μήνυμα παντού.

Με τη σειρά του ο Ανδρέας Παπανδρέου, Γραμματέας της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει με το κόμμα, να κάνει πράξει το «δικαιοσύνη παντου» αλλά και να γίνει η ραχοκοκαλιά της προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας.

zarpanews.gr

One thought on “Με δύναμη από τον Αποκόρωνα: «Καθαρή νίκη» του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές | Video+Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook