Με αυτό το απλό DIY θα δώσετε στον χώρο σας αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον

με-αυτό-το-απλό-diy-θα-δώσετε-στον-χώρο-σας-1539575

Ακόμα και αν δεν ζείτε σε κάποιο νεοκλασικό σπίτι με μεγάλα παράθυρα, ψηλό ταβάνι και τις λοιπές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες που είχαν τα σπίτια της εποχής, πλέον έχετε τον τρόπο να πετύχετε ανάλογη αισθητική με ένα απλό DIY και να χαρίσετε στον χώρο σας αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον.

Πώς θα τα καταφέρετε; Η απάντηση είναι οι κορνίζες! Είναι μια ιδέα που μπορείτε να εφαρμόσετε στους τοίχους σας ή σε άλλες στέρεες επιφάνειες του σπιτιού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Βρείτε κορνίζες: Το πρώτο βήμα είναι η αναζήτηση ανάγλυφων κορνιζών. Μπορείτε να βρείτε σε παλαιοπωλεία, σε καταστήματα που πουλάνε χρησιμοποιημένα αντικείμενα, στο σπίτι της γιαγιάς σας ή ακόμα και σε… κάδους σκουπιδιών. Μην ανησυχείτε αν δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση γιατί θα τις βάψετε. Εσείς αυτό που χρειάζεστε είναι το πλαίσιο.

Βάψτε τις κορνίζες: Συγκεντρώστε τις κορνίζες σας και αποφασίστε σε ποιον τοίχο θα τις βάλετε. Έπειτα βάψτε τις ακριβώς στο χρώμα του τοίχου πάνω στον οποίο θα μπουν.

Βάλτε τις κορνίζες στον τοίχο:

Με μερικά καρφάκια μπορείτε να στερεώσετε τις κορνίζες σας στα σημεία που θέλετε. Φροντίστε να είναι στέρεες για να μην έχετε ατυχήματα στο μέλλον: θα πρέπει να τις στερεώσετε σε πάνω από ένα σημεία και όχι απλά να τις κρεμάσετε, διαφορετικά μπορεί να σκεβρώσουν και να χαλάσει το DIY σας.

Εκτός από τα καρφάκια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ταινία διπλής όψης ή αν θέλετε μια απόλυτα στέρεα κατασκευή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και βίδες. Μόλις ολοκληρώσετε το DIY σας μπορείτε να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε!

spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook