Με αμείωτη ένταση οι καταλήψεις στα σχολεία των Χανίων | Photos

με-αμείωτη-ένταση-οι-καταλήψεις-στα-σχ-1110265

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι καταλήψεις στα Χανιά, καθώς οι μαθητές εμμένουν στις διεκδικήσεις τους, που συνοψίζονται σε συγκεκριμένα αιτήματα, αναφορικά με το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων εν μέσω της πανδημίας.

Τα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη στα Χανιά, σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων:

-Γυμνάσιο Βάμου

-Λύκειο Βάμου

-7ο Γυμνάσιο Χανίων

Τα αιτήματα των μαθητών του 7ου Γυμνασίου Χανίων

  1. Μείωση μαθητών ανά τμήμα για την ασφάλεια εκπαιδευτικών και μαθητών
  2. Προσλήψεις εκπαιδευτικών ώστε να υπάρχει η δυνατότητα για το διαχωρισμό των τμημάτων
  3. Σε περίπτωση που νοσησει κάποιος μαθητής τον ιο, απαιτούμε να κλείσει ολόκληρο το σχολείο και οχι μονο το τμήμα του για την ασφάλεια όλων.
  4. Δεν έχει καμία ουσία η χρήση μάσκας εντός αίθουσας τη στιγμή που στο προαύλιο συνυπάρχουμε περισσότερα άτομα χωρις μάσκα.
  5. Αύξηση δρομολογίων από και προς το σχολείο για τους μεταφερομενους μαθητές έτσι ώστε να τηρούνται οι αναγκαίες αποστάσεις.
  6. Δωρεάν μεταφορά των μαθητών
  7. Να μην ισχύσει η απαγόρευση εκδρομών εφόσον έτσι κι αλλιως η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και οι μαθητές έτσι κι αλλιως συνωστίζονται καθημερινά στο ίδιο λεωφορείο τα ίδια άτομα είτε για την εκδρομή είτε για να έρθουν στο σχολείο.
  8. Προσλήψεις επιπλέον προσωπικού καθαριότητας σε 8ωρη καθημερινή βάση για τη σωστή απολύμανση του κτιρίου.

-ΕΠΑΛ Βρυσσών

-2ο ΓΕΛ Χανίων

-4ο ΓΕΛ Χανίων

-ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου

-ΓΕΛ Κισσάμου

-Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας

-ΓΕΛ Νέας Κυδωνίας

-Λύκειο Σούδας

-Γυμνάσιο Βρυσσών

-1ο ΕΠΑΛ Χανίων

-ΓΕΛ Ακρωτηρίου

Zarpanews.gr

3 thoughts on “Με αμείωτη ένταση οι καταλήψεις στα σχολεία των Χανίων | Photos

  1. Εσεις τωρα…νομιζετε οτι κανετε καμια εξυπναδα κλεινοντας τα σχολεια!! Αυτα που ζητατε εκτος οτι ειναι κλαιν μαιν…πριν κανετε καταληψη , πρωτα καντε ενα συμβουλιο το 15μελες και μετα ενημερωστε διεθυντη-καθηγητες.Και πολυυυυυυ μετα και μετα απο συζητηση ιιιισως κανετε καταληψη.ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΡΩΤΑ , το κανατε ? Προφανως οχι , ε αντε πηγαινετε να κανετε κανα μαθημα λοιπον !

  2. Κακοριζικααα, ο πασοκοσυριζα παίζει λυρα κ εσεις χορεύετε . Η ΕΛΜΕ χιλιάρικα κ ιδιαιτερα από το Μαρτη και εσείς 500 ευρώ , οι διαβαστεροί κάνουν χαρά γιατί έχουν χρόνο για τα φροντιστηρια και εσείς θα βαρατε 15ωρα σε 1-2 χρονια από τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook