Μαζική συμμετοχή για την σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων στην Κρήτη | Παρουσία Τζανακόπουλου και με… συνθήματα η εκδήλωση

μαζική-συμμετοχή-για-την-σύγκλιση-των-807006
φώτο από cretalive,.gr

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ηρακλείου για τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, του Ηρακλειώτη βουλευτή Σπύρου Δανέλη και του πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου ATLANTIS, βρέθηκαν δεκάδες πολιτών αλλά και εκπρόσωποι τοπικών φορέων, φιλικά προσκείμενοι της άλλοτε κραταιάς στην Κρήτη προοδευτικής παράταξης, μεταξύ των οποίων και παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν αποχωρήσει, αλλά και του ΚΙΝΑΛ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε συγκινημένος με την ανταπόκριση του κόσμου του Ηρακλείου στην προσπάθεια που γίνεται, ενώ αναφέρθηκε διεξοδικά στη Συμφωνία των Πρεσπών.

φώτο από cretalive.gr

«Αφήνουμε πίσω μας τα μνημόνια, που διαμόρφωσαν όρους και παράδοξες συμμαχίες. Να δούμε τις συμμαχίες της νέας εποχής. Το μέτωπο που πρέπει να δημιουργήσουμε πρέπει να δει που βρίσκεται η Ευρώπη και η χώρα μας μέσα σε αυτή», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τζανακόπουλος και τόνισε πως μετά από μια εμβληματική μάχη και εμβληματική νίκη που επετεύχθη με την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, πολλαπλασιάζονται οι υποστηρικτικές εκδηλώσεις σαν και τη σημερινή σε όλη την Ελλάδα.

«Θεωρήσαμε αναγκαίο να περάσουμε σε μία νέα εποχή στη Βαλκανική. Απέναντι μας είχαμε ένα αντιμετωπο, στο οποίο έδινε τον τόνο μια αλόγιστη ακροδεξιά. Όσοι δεν συμφωνούν με τη Συμφωνία δεν είναι ακροδεξιοί. Οι πρακτικές βίας μας πήγαν αρκετά χρόνια πίσω. Είναι άθλιες μεθοδεύσεις. Το ρεύμα αυτό είναι γνωστό. Τα φανατικά και μισαλλόδοξα επιχειρήματά τους, τα υιοθέτησαν βουλευτές και στελέχη και από τη ΝΔ και δυστυχώς και από το Κίνημα Αλλαγής» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Επικρατείας.

φώτο από cretalive.gr

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Ηρακλείου Σπύρος Δανέλλης, έσπευσε να ευχαριστήσει για τα μηνύματα συμπαράστασης από συντοπίτες του, κατά την απόφασή του να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

φώτο από cretalive.gr
φώτο από cretalive.gr
φώτο από cretalive.gr

Εξωτερικά του ξενοδοχείου, ομάδα συγκεντρωμένων πολιτών διαμαρτυρήθηκε για την Συμφωνία των Πρεσπών και φώναξε συνθήματα κατά των προσκεκλημένων, ενώ τραγούδησαν το «Μακεδονία ξακουστή» και το «Πότε θα κάνει ξαστεριά».

@image services
@image services

zarpanews.gr

 

One thought on “Μαζική συμμετοχή για την σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων στην Κρήτη | Παρουσία Τζανακόπουλου και με… συνθήματα η εκδήλωση

  1. Ο ΑΡΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ:
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ. ΘΑ ΠΑΡΑΚΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,
    ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook