Μαθητικός ξεσηκωμός για τα Τέμπη και στα Χανιά: Νέα συγκέντρωση και πορεία ενώ οι καταλήψεις συνεχίζονται | Video + Photos

μαθητικός-ξεσηκωμός-για-τα-τέμπη-και-σ-1645980

Νέες μαθητικές κινητοποιήσεις για τα Τέμπη πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα Χανιά, με αίτημα το «έγκλημα να μην μείνει ατιμώρητο».

Λίγο μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής, μαθητές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι καταλήψεις στα σχολεία της πόλης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, σήμερα συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα η κατάληψη στο 2ο ΓΕΛ Χανίων και στο ΓΕΛ Σούδας (Δείτε εδώ) ενώ πρώτη μέρα κατάληψης είναι για το 3ο ΓΕΛ Χανίων και το Γυμνάσιο Παλαιόχωρας. Κατάληψη είχαν και στο 1ο ΓΕΛ Χανίων.

Στο πλευρό των μαθητών στάθηκαν και γονείς στα Χανιά, με την Ένωση Γονέων να δίνει το «παρών» στην σημερινή κινητοποίηση, ζητώντας δικαιοσύνη: «Να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να συγκαλύψει αυτό το προδιαγεγραμμένο έγκλημα» σημείωσε η κα Μαρία Γιαννάκη, ζητώντας «να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για σύγχρονες, δημόσιες, ασφαλείς μεταφορές για όλους»

Στο αίτημά τους για δικαιοσύνη και ασφάλεια, αναφέρθηκαν εκπρόσωποι των μαθητών:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook