Μαθηματικά… μόνο για διαβασμένους στα ΕΠΑΛ: Σχολιασμός θεμάτων και απαντήσεις από το φροντιστήριο «Μεθοδικό» | Photos + Video

μαθηματικά-μόνο-για-διαβασμένους-στ-1458961

Με βαθμό δυσκολίας – όπως αναμενόταν – μεγαλύτερο σε σχέση με τα χρόνια της πανδημίας, αλλά χωρίς παγίδες ή ασάφειες, ήταν τα θέματα των μαθηματικών στα οποία διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ σήμερα Σάββατο, δεύτερη μέρα των πανελλαδικών εξετάσεων.

Σε συνεργασία με το φροντιστήριο «Μεθοδικό» το zarpanews.gr παρουσιάζει τα θέματα και τις απαντήσεις ενώ στον σχολιασμό τους, οι μαθηματικοί του φροντιστηρίου, Χάρης Σινάνης, Ιωάννης Καλικάκης και Ευτύχης Ανδρουλάκης, αναφέρουν πως οι μαθητές ανταποκρίθηκαν ικανοποιητικά.  «Ήταν εύκολα σε γενικές γραμμές θέματα, με ένα κλικ παραπάνω δυσκολίας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια» σημειώνει ο κ. Σινάνης.

«Στο Δ3, Δ4 μπορούσαν να ανταποκριθούν μόνο όσοι έχουν προετοιμαστεί σωστά» τονίζει ο κ. Καλικάκης. «Τα παιδιά που είχαν κάνει την προσπάθεια την οποία πρέπει όλη τη χρονιά δεν θα έχουν κανένα θέμα. Ένας μαθητής που μελετούσε συστηματικά μπορούσε να φτάσει εύκολα το 16-17» συμπληρώνει ο κ. Ανδρουλάκης.

Οι απαντήσεις των θεμάτων

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook