«MasterChef 4»: Έξαλλη η αδελφή του Γιώργου Λασκαρίδη με την Κατερίνα | Video

masterchef-4-έξαλλη-η-αδελφή-του-γιώργου-λασκα-1024436

Η αδελφή του Γιώργου Λασκαρίδη, Ρενάτα είναι έξαλλη με την Κατερίνα Λένη για τη συμπεριφορά που έχει απέναντι στον αδελφό της στο «MasterChef 4».

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για τον Γιώργο. Ήταν όνειρο της οικογένειας να τον δουν στο MasterChef. Η γιαγιά με τον παππού μου τον δήλωσαν στο παιχνίδι μαζί με τη θεία μου, την αδερφή της μητέρας μου. Φέτος δεν είναι MasterChef, είναι Big Brother Kitchen Edition.

Φυσικά και νευριάζω και θυμώνω με την Κατερίνα. Όσοι γνωρίζουν τον Γιώργο δεν δείχνουν να έχουν διχαστεί για την αυθεντικότητά του. Η γιαγιά στενοχωριέται πάρα πολύ. Σκέφτεται πως κάτι θα έχει περάσει αυτό το κορίτσι για να είναι τόσο κακό. Λυπάται για την κοπέλα που αυτή θα είναι η παρακαταθήκη της. Ένας κακός εαυτός.

Κάποια στιγμή όταν θα βγει η Κατερίνα από το παιχνίδι θα προσπαθήσω να τη βρω. Να τη ρωτήσω τι έχει κάνει λάθος ο αδερφός μου. Ο Γιώργος δεν είναι Βουγιουκλάκη για να κλαίει έτσι. Για να φτάνει σε αυτό το σημείο, σημαίνει ότι βράζει μέσα του», δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook