Μαρία Βλαζάκη για την υπόθεση Τζόκερ: «Χοντρό το ψέμα των Μπακογιάννη και Μπογδάνου»

μαρία-βλαζάκη-για-την-υπόθεση-τζόκερ-941728

Την άποψη ότι ο κατονομασμός της, ως το άτομο που ειδοποίησε την Αστυνομία για τους ανήλικους που παρακολουθούσαν την ταινία «Τζόκερ» στον κινηματογράφο, ήταν ένα ψέμα τόσο πασιφανές και χονδροειδές, που εύκολα κατέπεσε, εξέφρασε μεταξύ άλλων η Χανιώτισσα πρώην γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού, Μαρία Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη, μιλώντας την Τετάρτη στον Super Fm 89.6 και τον Δημήτρη Παππά.

Παρά τη δημόσια συγγνώμη των Βουλευτών της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη και Κωνσταντίνου Μπογδάνου, οι οποίοι κατά την απολογία τους ισχυρίστηκαν ότι εμπιστεύτηκαν κάποιες πηγές, η κα Βλαζάκη, υποστήριξε ό,τι  ζημιά ήταν να γίνει… έγινε.

«Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να ξέραμε ποιες είναι αυτές οι πηγές, για να μπορεί κανείς να μιλήσει… Αλλά δεν είναι αυτό σύστημα, να κατηγορείς κάποιον και να ανακαλείς όταν αυτός αντιδράσει, όπως αντέδρασα εγώ. Η ζημιά της προπαγάνδας έχει γίνει… Κι αν δεν είχα αντιδράσει, με τον τρόπο που αντέδρασα, θα έμενε ότι το είχα κάνει εγώ» αναρωτιέται ακόμη και τώρα η Μαρία Βλαζάκη, που δεν πέφτει για πρώτη φορά θύμα των fake news.

«Εδώ είχαμε ένα ψέμα τόσο πασιφανές και χονδροειδές, που εύκολα κατέπεσε! Τι γίνεται όμως με άλλα Fake news…» έθεσε στον αέρα του SUPER FM το ρητορικό ερώτημα η κα Βλαζάκη, που υπό άλλες συνθήκες, θα μπορούσε και να γελάει μετά από όλα αυτά, αλλά εξέφρασε την επιθυμία να μη δοθεί συνέχεια στην ιστορία, αφού όπως δήλωσε «είναι για κλάματα»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook