Μανώλης Κουριδάκης: Πάνω από 250.000 ευρώ οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο κολυμβητήριο

μανώλης-κουριδάκης-πάνω-από-250-000-ευρώ-οι-1065183

«Κινούνται οι διαδικασίες» τονίζει με δηλώσεις του στο athlitiko ο πρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων, Μανώλης Κουριδάκης, για τις πρώτες εργασίες που είναι να γίνουν στο κολυμβητήριο.

Όπως σημειώνει ο κ. Κουριδάκης, ο ίδιος και γενικότερα το ΕΑΚ δεν έχει εικόνα για την μελέτη που πρέπει να συνταχθεί από την πλευρά της ΓΓΑ για την κατασκευή και την τοποθέτηση του νέου σκεπάστρου στην 25άρα πισίνα.

«Κινούνται οι διαδικασίες για να βρεθεί ο τρόπος ούτως ώστε να έρθουν αυτά τα χρήματα και να γίνει η εργασία. Και όταν εννοώ η εργασία, εννοώ η αποκομιδή του σκεπάστρου της 25άρας και η συντήρηση υπογείως για τις δύο πισίνες 25 και 12,5 μέτρων, κάτω από τις δεξαμενές δηλαδή, όπως και η σκέπη της 12,5άρας.

Από την πρώτη στιγμή έχουμε πάρει κάποιες προσφορές από κάποιους ανθρώπους, τις οποίες έχουμε μεταφέρει στην ΓΓΑ και στον υφυπουργό και περιμένουμε έκτοτε, πιέζοντας βέβαια από τη δική μας μεριά, να εκταμιευθούν τα χρήματα μια ώρα αρχύτερα ούτως ώστε να ξεκινήσουν οι επεμβάσεις.

Βέβαια, θέλω να είμαι σαφής, λέει ο κος Κουριδάκης. Οι επεμβάσεις αφορούν καταρχάς το κόψιμο και την αποκομιδή του σκεπάστρου της 25άρας πισίνας, τη συντήρηση όλων των υπογείων και την αφαίρεση του σκεπάστρου τις 12,5άρας.

Το δεύτερο κομμάτι, που αφορά την κατασκευή και τοποθέτηση σκεπάστρου στην 25άρα, αυτό είναι θέμα της ΓΓΑ όπου πρέπει να συνταχθεί μία μελέτη και το οποίο ενδεχομένως θα καθυστερήσει».

Όταν εννοείτε να καθυστερήσει;

«Δεν έχουμε εικόνα».

Γνωρίζουμε σε τι επίπεδο θα κυμανθούν αυτές οι δαπάνες;

«Καταρχήν δεν υπάρχουν χρήματα στον προϋπολογισμό του ΕΑΚ για να κάνει αυτές τις παρεμβάσεις. Μιλάμε για έκτακτη επιχορήγηση. Ολοκληρωτικά η δαπάνη κι αυτά τα γνωρίζει ο Ναυτικός Ομιλος, η έκθεση του κ. Μικέδη μιλά για μια δαπάνη η οποία ανέρχεται γύρω στις 250.000 ευρώ συν 30.000 ευρώ κάποιες άλλες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν. Αυτά τα χρήματα αφορούν την συντήρηση, την επισκευή και την αποκομιδή, τα πάντα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook