Μάλλον κάποιος του «τράβηξε το αυτί» – Ο Άδωνις λέει τώρα ότι ίσως ήταν λάθος που πήγε στη βάπτιση

μάλλον-κάποιος-του-τράβηξε-το-αυτί-1191717

Μάλλον κάποιος «τράβηξε το αυτί» – για πολλοστή φορά – στον Άδωνη Γεωργιάδη αναφορικά με τη βάπτιση στο παιδί του Προέδρου της ΕΑΑΔΗΣΥ που έκανε την περασμένη Κυριακή και η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ακριβώς γιατί απαγορεύονται οι βαπτίσεις λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι διαφορετικό όταν προσπαθεί εδώ και 3 μέρες να δικαιολογήσει την απόφασή του, αλλά τελικά λέει δημόσια τόσο από τον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, όσο και σε αυτόν στα Παραπολιτικά FM ότι… ίσως ήταν λάθος που πήγε στη βάπτιση.

«Το να μου ασκήσει κάποιος κριτική για το αν έπρεπε να δεχθώ να είμαι νονός στη συγκεκριμένη βάπτιση είναι μια θεμιτή κριτική και πιθανόν και να μην έπρεπε. Εγώ δεν λέω ότι τα κάνω όλα τέλεια, μπορεί να έχω κάνει και λάθος. Βλέποντας εκ των υστέρων το μέγεθος της αντίδρασης θα μπορούσα να το έχω αποφύγει», είπε χαρακτηριστικά.

altsantiri.gr

2 thoughts on “Μάλλον κάποιος του «τράβηξε το αυτί» – Ο Άδωνις λέει τώρα ότι ίσως ήταν λάθος που πήγε στη βάπτιση

  1. Ποιος του τράβηξε το αυτί. Αυτός που πάει ποδηλασία στα βουνά και βγάζει φωτογραφίες κολλητά με αγνώστους χώρις αποστάσεις και πάει σε τραπέζια γράφοντας κανονικά τους νόμους που έγραψε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook