Mακαρονάδα με πέστο και αβοκάντο

mακαρονάδα-με-πέστο-και-αβοκάντο-1165951

Μία πανεύκολη και άκρως γευστική μακαρονάδα που μπορείς να ετοιμάσεις σε λίγα μόλις λεπτά!

Συστατικά για 4 μερίδες:

  • 400 γρ. ζυμαρικά της επιλογής σου
  • 2 ώριμα αβοκάντο
  • 1 1/2 φλ. ζωμός κοτόπουλου
  • 1/2 φλ. ωμός πασατέμπος
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • χυμός ενός λεμονιού
  • 1/2 κουτ. του γλυκού κύμινο
  • αλάτι, πιπέρι
  • μπούκοβο
  • φύλλα βασιλικού (για σερβίρισμα)

Τρόπος Μαγειρέματος:

Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό, βράζεις τα ζυμαρικά, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Σουρώνεις καλά τα ζυμαρικά σου και τα αφήνεις σε ένα μεγάλο μπολ.

Ρίχνεις στο μπλέντερ τα αβοκάντο με το ζωμό κοτόπουλου, τον πασατέμπο, το χυμό λεμονιού και το κύμινο και τα χτυπάς, μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιογενές μείγμα.

Αλατοπιπερώνεις τη σάλτσα και τη ρίχνεις πάνω από τα ζυμαρικά, ανακατεύοντας καλά τα υλικά.

Σερβίρεις με έξτρα πασατέμπο, μπούκοβο και φρέσκο βασιλικό.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook